Milačić: Nemam plan dok ne vidim upravu

Sa kojim igračkim kadrom će crnogorski šampion dočekati proljeće, vjerovatno će biti jasnije tek nakon današnje prozivke na Lugovima.
0 komentar(a)
BATAK, Foto: Savo Prelević
BATAK, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.01.2012. 08:28h

Fudbaleri Mogrena danas počinju pripreme za proljećnu polusezonu, što je i jedina zvanična informacija iz tabora aktuelnog šampiona pred prvi trening u Novoj godini! Imajući u vidu dosadašnja iskustva, te činjenicu da Budvani na svom kampu na Jazu imaju izvanredne uslove za rad, izabranici Branislava Milačića će se vjerovatno spremati kod kuće...

A sa kim će sve budvanski tim odmjeriti snage u pripremnom periodu i sa kojim igračkim kadrom će crnogorski šampion dočekati proljeće, vjerovatno će biti jasnije tek nakon današnje prozivke na Lugovima.

Ni trener Budvana Branislav Milačić sinoć nije bio pretjerano raspoložen za priču...

"Nemam plan dok se ne vidim sa rukovodstvom kluba, i dok ne budem znao sa kojim snagama ćemo dočekati nastavak borbe za bodove" kazao je Milačić.

Ovakva Milačićeva izjava valjda najbolje govori u kakvom ambijentu crnogorski šampion počinje pripreme. A u nedostatku zvaničnih informacija sa Lugova, najaktuelnije nezvanične priče su potencijalni odlasci reprezentativnog štopera Radoslava Bataka, te iskusnog veziste Igora Matića (koji je čelnicima kluba poručio da će ostati pod uslovima koje je imao i do sada).

Po završetku jesenjeg dijela klub je sporazumnu raskinuo ugovor sa Predragom Ranđelovićem, dok je bek Risto Lakić otišao po isteku polugodišnjeg ugovora.

Mogren je, inače, jesenju polusezonu završio na diobi trećeg mjesta sa Zetom (dva tima osvojila su po 33 boda).

Stevović prvo pojačanje

Na prvom treningu pojaviće se i dosadašnji ofanzivni vezista Lovćena Miloš Stevović, koji će tako proširiti koloniju cetinjskih fudbalera na Lugovima (u Mogrenu su već Vujović, Tatar, Mirković, Đurović i Radišić). Uprava Budvana zainteresovana je i za napadača Dečića Adisa Đokovića.

Bonus video: