Samba želi da ode iz Blekburna

“Uvijek sam pokušavao da budem primjer, ali stvari se nisu razvijale kako mi je rečeno da će se razvijati”, naglasio je bivši reprezentativac Konga, koji je rođen u Kreteju
0 komentar(a)
Kristofer Samba, Foto: Beta/AP
Kristofer Samba, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 12.01.2012. 13:13h

Fudbaler Blekburna Kristofer Samba rekao je da želi da ode iz kluba i da bi bilo idealno kada bi mogao da pređe u Pari Sen Žermen.

“Teško mi je bilo mentalno u posljednje vreme. Pokušavao sam da održim nivo igre, ali osjećam da je vreme za promenu. Klub uopšte ne napreduje”, rekao je 27-godišnji Samba za francuski “L’Ekip”.

On nije želio da iznosi detalje, samo je rekao da neka obećanja nisu ispunjena.

“Uvijek sam pokušavao da budem primjer, ali stvari se nisu razvijale kako mi je rečeno da će se razvijati”, naglasio je bivši reprezentativac Konga, koji je rođen u Kreteju, nadomak Pariza.

Samba je odrastao u Parizu, a neki mediji su ga povezivali sa PSŽ-om, koji je trenutno prvi na tabeli prvenstva Francuske i koji je prošle godine dobio nove vlasnike i počeo da troši mnogo novca na pojačanja.

“Videćemo da li će interesovanje biti potvrđeno ili ne, ali bih volio da se vratim kući. U svakom slučaju, prija mi zanimanje. Klub je dobio novu dimenziju, više nije to onaj PSŽ od prije neku godinu”, rekao je Samba.

Bonus video: