Nikšićani otišli po kondiciju i pojačanja

Sutjesci će se na treninzima priključiti i iskusni napadač iz redova Vojvodine, Boban Stojanović, koji je svojevremeno nosio i dres Crvene zvezde
270 pregleda 0 komentar(a)
sutjeska, Foto: Savo Prelević
sutjeska, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 11.01.2012. 08:49h

Put Sutjeske za Novi Sad, osim na pripreme, rezervisan je i za potpisivanje ugovora o saradnji između nikšićkog prvoligaša i FK Vojvodina. Naime, dvadesetpetočlana ekspedicija Nikšićana juče je otputovala za vojvođansku prijestonicu, tačnije na Veternik, jer će u poznatom sportskom centru „Vujadin Boškov“ odraditi prvu fazu priprema.

Sutjesci će se na treninzima priključiti i iskusni napadač iz redova Vojvodine, Boban Stojanović, koji je svojevremeno nosio i dres Crvene zvezde. Ostaje da se vidi da li će se Stojanović pridružiti ranije najavljenim pojačanjima Nemanji Bilbiji i Slobodanu Novakoviću.

Inače, odriješene ruke da traže novu sredinu pred put su dobili Miroslav Todorović, Marko Dževerdanović, Dejan Marić, Marko Spasojević, Marko Kasalica i Mirko Durutović, dok se svojevoljno zbog povrede od fudbala oprostio Ivan Vujačić.

Na spisku putnika za Novi Sad su: Boris Lakićević , Boris Bulajić, Marko Radović, Nikola Stijepović, Vladimir Jovović, Stefan Zogović, Vojkan Višnjić, Nikola Dževerdanović, Danilo Vuković, Igor Ćuković, Nemanja Kosović, Milivoje Delić, Ilija Radović, Baćo Nikolić, Petar Perošević, Milorad Krivokapić, Andrija Pejović, Luka Kostić, Božidar Janjušević, Božo Marković, Darko Karadžić, Nikola Lončar, Tomislav Ćiraković, Mitar Daković i Vladan Karadžić, zatim sportski direktor Jovan Gardašević, šef stručnog štaba Slaviša Mirković, treneri Boris Miličković i Dragoslav Albijanić, stručnjak za fizičku spremu dr Kosta Goranović, doktor Vesko Bulatović i fizioterapeut Ivan Matović.

Bonus video: