Malovrazić obavio prozivku: Neka proljeće bude kao jesen

"Zna se šta su naše ambicije i vjerujem da smo kadri da ih ostvarimo", istakao je šef struke Milorad Malovrazić.
61 pregleda 0 komentar(a)
Malovrazić, Foto: Savo PRELEVIĆ
Malovrazić, Foto: Savo PRELEVIĆ
Ažurirano: 11.01.2012. 11:01h

Šef stručnog štaba najprijatnijeg iznenađenja dosadašnjeg dijela prvenstva - ekipe Petrovca, Milorad Malovrazić, izvršio je juče prvu prozivku pred start priprema za proljećnji dio šampionata.

Prvom zvaničnom okupljanju prisustvovali su svi fudbaleri koji su u prošloj polusezoni nosili dres kluba iz malog primorskog mjesta. Na licima igrača bilo je jasno da sa puno optimizma ulaze u nova iskušenja. Cilj je ostati u vrhu tabele, ambicija je vezana za eventualno finale Kupa, želja da predstojeća polusezona u najmanju ruku bude dobra kao prethodna.

Po riječima čelnih ljudi kluba, neće biti velikih kadrovskih promjena u timu.

"Za sada još nije bilo nekih transfera koji bi poremetili našu koncepciju i viziju kluba u narednom periodu. Zadržaćemo većinu ekipe, postoji mogućnost da golman Popović pronađe novi angažman. Svi ostali su tu, zadovoljni opštom situacijom u klubu, bez namjere da napuste naš tabor. Nekoliko igrača smo ustupili na dvojnu registraciju. Ukoliko bude većih odlazaka, potpuno je logično očekivati da ćemo naći adekvatne zamjene.

Na probi je nekoliko fudbalera. Sa nama radi i golman Boban Asanović, bivši čuvar mreže Rudara i Jedinstva. Iz Beograda je stigao napadač Milan Davidović. Tu su još i Isailović i Radulović. Ko zadovolji - ostaće. Imamo nekoliko igrača koji su interesantni drugim klubovima. Međutim, još ništa nije zvanično urađeno kada je to u pitanju", rekao je sportski direktor Mitar Goliš.

Kompletan dio priprema pred nastavak šampionata biće odrađen na Jazu. U planu je i odigravanje što većeg broja pripremnih utakmica sa rivalima koji posjeduju kvalitet. Najveći plus ekipi koja juriša na sam vrh mogao bi da bude povratak stamenog napadača Vujačića koji je potpuno zaliječio povredu.

"Svi igrači će imati priliku da se dokažu i pokažu. Najveće pojačanje leži u činjenici da sa gotovo istim igračkim kadrom nastavljamo takmičenje na proljeće. Radićemo na Jazu, planiramo da svakih pet dana odigramo po jednu kontrolnu utakmicu. Uradićemo sve što je u našoj moći da spremni dočekamo naredna iskušenja. Igrači su zadovoljni, radili su individualno i tokom pauze, i spremni dočekuju težak rad koji ih očekuje. Zna se šta su naše ambicije i vjerujem da smo kadri da ih ostvarimo", istakao je šef struke Milorad Malovrazić.

Bonus video: