Stanojević, ipak, odlazi sa klupe Partizana?

Velika je vjerovatnoća da se ponoviti scenario iz "slučaja Krstajić". Članovi Upravnog odbora zatražiće od Stanojevića javno izvinjenje za sve što je rekao, a ukoliko odbije, biće smijenjen
86 pregleda 0 komentar(a)
Stanojević, Foto: Reuters
Stanojević, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.01.2012. 20:40h

Nema kraja nemirima u Partizanu ! Samo dva dana pošto je Aleksandar Stanojević prelomio i povukao verbalno ponuđenu ostavku, predsjednik “crno-bijelih” Dragan Đurić je riješio da uzvrati udarac neposlušnom stručnjaku, prenosi “Mocart sport”.

Prvi čovjek Partizana sazvaće tokom nedjelje novu sjednicu Upravnog odbora, na kojoj bi trebalo da se raspravlja o Stanojeviću.

Tema će biti njegove izjave, kako od prije desetak dana, tako i one poslije ispadanja od Šemroka iz Lige Evrope, kada se mladi stručnjak javno suprotstaio čelnicima kluba i stao na stranu sportskog direktora Mladena Krstajića, koji je kasnije smijenjen.

Velika je vjerovatnoća da se ponoviti scenario iz "slučaja Krstajić".

Članovi Upravnog odbora zatražiće od Stanojevića javno izvinjenje za sve što je rekao, a ukoliko odbije, biće smijenjen, baš kao i Krstajić.

I kada je Stanojević objavio da će "ostati u Humskoj kako bi završio započeti posao" bilo je jasno da rat u Partizanu nije ni blizu kraja, ali se nije očekivalo da Uprava tako brzo otjera trenera koji je u posljednje dvije godine osvojio dvije titule.

Posljednjih dana po srpskim medijima se kao novi sportski direktor pominjao Mateja Kežman, a kao eventualni nasljednici Stanojevića "provlačili" su se Milko Đurovski, Miodrag Ješić, Ervin Kuman, Lotar Mateus...

Aleksandar Stanojević posljednjih dana nije dostupan medijima, osim što je poslao saopštenje u kojem objašnjava razloge zbog kojih se predomislio i riješio da i dalje bude trener šampiona Srbije.

Šta god da se dogodi(lo), jasno je da će Skupština Partizana biti veoma burna, i na njoj će se pokazati ima li Dragan Đurić podršku članova tog tijela za sve odluke koje je donio u posljednje vrijeme.

Bonus video: