Stanojević ostaje trener Partizana

"Hoću da nastavim tamo gdje sam stao, neću da stajem na pola puta. Ja sam samo trener i želim ovu ekipu da vodim do nove duple krune”, kaže se u saopštenju Aleksandra Stanojevića
0 komentar(a)
Stanojević, Foto: Www.partizan.rs
Stanojević, Foto: Www.partizan.rs
Ažurirano: 06.01.2012. 18:19h

Nakon što je Upravni odbor Partizana smijenio Mladena Krstajića sa mjesta sportskog direktora, nakon optužbi na račun čelnika kluba, trener Aleksandar Stanojević je najavio da će po povratku sa odmora sa Maldiva podnijeti ostavku.

Međutim, mladi stručnjak je pogazio riječ i odlučio da ostane na klupi kluba iz Humske.

“Obavještavam vas da sam jutros u telefonskom razgovoru saopštio Albertu Nađu da želim da ostanem na mjestu trenera prvog tima fudbalskog kluba Partizan. Moj lični stav je da završim započeto. Savjetovao sam se bliskim ljudima, osobama kojima vjerujem. Drago mi je da imam podršku ljudi koji vole Partizan. Mi svi moramo uvijek da budemo samo u službi Partizana. Hoću da nastavim tamo gdje sam stao, neću da stajem na pola puta. Ja sam samo trener i želim ovu ekipu da vodim do nove duple krune”, kaže se u saopštenju Aleksandra Stanojevića.

Partizan nakon prvog dijela šampiona Srbije ima deset bodova više od Crvene zvezde i na putu je da peti put uzastopno osvojio titulu.

Bonus video: