Ferguson: Nema mjesta panici

"Ovo nije vrijeme za paniku. Imamo iskustva da se nosimo sa ovakvim situacijama. Očito je da moramo da popravimo igru u gostima, pogotovo u februaru i martu", kaže Fergi
0 komentar(a)
Aleks Ferguson, Foto: Beta/AP
Aleks Ferguson, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 05.01.2012. 10:17h

Iako je Mančester junajted na gostovanju Njukaslu doživio drugi uzastopni poraz, ser Aleks Ferguson proučuje da nije vrijeme za paniku.

Ni činjenica da je Mančester siti stekao tri boda prednosti, ni podatak da bi se Totenhem pobjedom nad Evertonom izjednačio sa "crvenim đavolima", nije uzbudio legenardnog Škota.

"Ovo nije vrijeme za paniku. Imamo iskustva da se nosimo sa ovakvim situacijama. Poraz u ovo doba sezone nikada nije dobrodošao, ali se dogodi. Očito je da moramo da popravimo igru u gostima, pogotovo u februaru i martu", kaže Fergi.

Menadžer Junajteda je priznao da je Njukasl zaslužio pobjedu.

"Postigli su dva fantastična gola, koja su digla cijeli stadion na noge. Igrali su veoma agresivno i time nam znatno otežali posao. Ali, mi ionako nismo kvalitetno koristili posjed lopte".

Ferguson, ipak, vjeruje da njegovi izabranici mogu da se vrate u borbu za titulu.

"Imali smo priliku da se izjednačimo sa Sitijem, ali je nismo iskoristili. Pozitivna stvar u svemu ovome je da su nam se vratili neki igrači i to će biti jako važno u nastavku prvenstva", zaključila je 70-godišnja legenda fudbala.

Bonus video: