Partizan počeo sa kampom u Herceg Novom

"Ovdje smo ponovo poslije dvije godine, što nam je jako drago, jer smo za Herceg Novi emotivno vezani", kazao je kordinator Partizanovih kampova Aleksandar Jovanović
51 pregleda 0 komentar(a)
Partizan, Foto: Nebojša Mandić
Partizan, Foto: Nebojša Mandić
Ažurirano: 03.01.2012. 19:28h

Fudbalski klub Partizan je od danas i zvanično počeo sa ovogodišnjim kampom škole fudbala u Herceg Novom.

"Ovdje smo ponovo poslije dvije godine, što nam je jako drago, jer smo za Herceg Novi emotivno vezani pošto su praktično naši fudbalski kampovi počeli odavde", kazao je kordinator Partizanovih kampova Aleksandar Jovanović.

On je na konferenciji za medije u sali skupštine Opštine Herceg Novi kazao da prvog dana ne može tačno da kaže koliko će imati polaznika ove godine, ali da ih je već sada više od stotinu i da je riječ o djeci rođenoj između 1997. i 2004. godine.

"Radićemo po programu koji bukvalno radimo i u klubu. Dakle, u narednih sedam dana imaćemo po dva treninga dnevno, gdje će djece biti podjeljena po grupama, a sa njima će, pored mene, raditi i naši treneri Bojan Zavišić, Nemanja Smiljanić i Miki Čermelj", istakao je trener Milan Ristić koji u Partizanu vodi generaciju 2000. godište.

Ristić je istakao da su uslovi koje imaju u Herceg Novom i na terenima u Igalu odlični i da je čak u slučaju loših vremenskih uslova obezbijeđen i teren pod balonom.

Za nastavak, kao i prije dvije godine početak, kampova Partizanove škole fudbala najzaslužniji su lokalni fudbalski klub OSK Igalo i hercegnovska NVO "Navijači Partizana".

"Nastojaćemo da svake godine na našim terenima imamo fudbalske kampove. Potrudili smo se da i ovog puta obezbijedimo adekvaten uslove za veoma bitan događaj, koji će, nadam se, postati tradicija", kazao je član uprave OSK Igalo Radovan Božović.

U tom kontekstu Božović je podsjetio da će uskoro biti završen i stadion sa vještačkom travom, koji bi trebalo da obezbijedi "novu dimenziju fudbalu u Herceg Novom".

Bonus video: