Manćini ljut na Balotelija: Da sam mu otac, zbog cigara bi dobio po turu

"Ne vjerujem da Mario puno puši, pet, šest cigara dnevno, ali sam mu ponovio da to nije dobro i da mora da prestane“, kazao je Manćini.
0 komentar(a)
Mario Baloteli i Roberto Manćini, Foto: Beta/AP
Mario Baloteli i Roberto Manćini, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 31.12.2011. 17:51h

„Mario, prestani da pušiš. Ne treneru, nemoj da brineš, ne mogu bez cigara“. Ovako su britanski mediji zamislili razgovor Roberta Manćinija, trenera Mančester sitija, i napadača „građana“ Marija Balotelija oko pušačkih navika italijanskog fudbalera.

Britanska štampa otkriva da je Manćini više puta tražio od Baletelija da prestane da puši, dobijajući uvijek negativan odgovor. Pet cigareta dnevno su, očigledno, preveliki luksuz kojeg Baloteli ne želi da se odrekne u glamoroznim večerima koje provodi u Mančesteru.

„Znam da puši, poznat mi je taj njegov porok. Po meni, to nije dobra stvar, ali nisam njegov otac ili majka. Da sam mu otac, dobio bi po „turu“, ali on nije moje dijete“, kazao je Manćini.

Trener Sitija je istakao da je više puta ponovio Baloteliju da bi bilo dobro da prestane da puši.

„Uvijek sam bio protiv tog poroka. Zbog toga moj sin ne puši. U svakom slučaju, kako u Italiji, tako i u Engleskoj, ima igrača koji redovno puše. Da budem iskren, ne vjerujem da Mario puno puši, pet, šest cigara dnevno, ali sam mu ponovio da to nije dobro i da mora da prestane“, dodao je Manćini.

I pored novog slučaja, Baloteli pruža dobre partije u dresu Mančester sitija u ovoj sezoni. Postigao je osam golova u 14 odigranih mečeva.

Mančester Siti sjutra gostuje Sanderlendu.

Bonus video: