Dalgliš: Povratak Džerarda je dar za Liverpul

"Uvijek je pod pritiskom, ali zna kako da sa time izađe na kraj. Njegov povratak u tim je kao dar s neba", rekao je Dalgliš
0 komentar(a)
Džerard, Foto: REUTERS
Džerard, Foto: REUTERS
Ažurirano: 31.12.2011. 12:35h

Stiven Džerard je sinoć igrao pola sata protiv Njukasla, dao je i gol koji je riješio pobjednika (za 3:1), a menadžera "redsa" Kenija Dalgliša je najviše impresioniralo samo prisustvo legende kluba na terenu.

"Stiven je uticajan i kada nije na terenu, njegova sjenka je tu. Tako da bih sada, kada je igrao, mogao samo još da dodam - njegovo prisustvo je nešto izuzetno. Momak nije imao sreće u posljednje vrijeme, zato je zaslužio da opet bude onaj stari. Toliko je dao Liverpulu, a i dalje je tu, nije još rekao posljednju riječ za ovaj klub. Uvijek je pod pritiskom, ali zna kako da sa time izađe na kraj. Njegov povratak u tim je kao dar s neba", rekao je Dalgliš.

Škot je zadovoljan i igrom koju je pokazao njegov tim.

"Gotovo svaki meč kod kuće smo odigrali ovako - dominacijom, sa mnogo šansi... Ali, nije se svaki završio trijumfom. Zato ne mogu da kažem da sam impresioniran, već samo zadovoljan što smo osvojili tri boda", kazao je Dalgliš.

Bonus video: