Sklonjen sam bez objašnjenja

"U posljednjih 4-5 kola nisam igrao, ne znam iz kojih razloga. Zbog toga sam tražio razgovor sa predsjednikom kluba, nakon čega sam dobio raskid ugovora", rekao je Tiodorović.
81 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.12.2011. 11:10h

Nezadovoljan statusom u klubu crnogorski vezista Luka Tiodorović raskinuo je ugovor sa poljskim drugoligašem Polonijom iz Bitoma. Bivši fudbaler Koma, Mogrena, Budućnosti i Mladosti bez problema je dobio ispisnicu, tako da je slobodan u izboru nove sredine.

"U posljednjih 4-5 kola nisam igrao, ne znam iz kojih razloga. Zbog toga sam tražio razgovor sa predsjednikom kluba, nakon čega sam dobio raskid ugovora. Klub je izmirio sve finansijske obaveze prema meni", rekao je Tiodorović.

Po dolasku u Poljsku sve je išlo kako treba, pa je nakon svega što se dešavalo u finišu jesenjeg dijela Tiodorovićevo iznenađenje još veće...

"U prva tri kola nisam igrao jer nisam imao vizu. Nakon toga dobio sam šansu u četvrtom kolu, zapravo dobio priliku u trenucima kada je protivnik vodio sa 2:0. Na kraju smo slavili sa 3:2, a učestvovao sam u akcijama kod sva tri pogotka. Ništa nije slutilo da je moglo ovako nešto da se desi - igrao sam nakon toga i u Kupu, potom i u meču u kom smo remizirali sa tadašnjim liderom. I odjednom sam se našao u drugom planu kod trenera. Sklonjen sam bez objašnjenja, bez riječi", kazao je 25-godišnji vezista.

Tiodorović je trenutno u potrazi za klubom...

"Prioritet je inostranstvo, a mislim da sam za pola godine u Poljskoj stekao dragocjeno iskustvo. Ima nekih nagovještaja, ali nakon Nove godine sve će biti jasnije", zaključio je Tiodorović.

Bonus video: