Anćeloti u PSŽ-u? Odluka pada sjutra

Leonardo i Anćeloti su juče razgovarali preko pet sati, danas je bivši trener Milana i Čelzija morao čak da prođe i medicinske preglede (što i nije baš praksa), ali je opet sve stopirano
0 komentar(a)
Anćeloti, Foto: REUTERS
Anćeloti, Foto: REUTERS
Ažurirano: 29.12.2011. 19:51h

Dva dana pregovora između Karla Anćelotija i Leonarda nisu bili dovoljni da Italijan prelomi i pruži ruku prijatelju još iz vremena kada su zajedno radili u Milanu.

Leonardo i Anćeloti su juče razgovarali preko pet sati, danas je bivši trener Milana i Čelzija morao čak da prođe i medicinske preglede (što i nije baš praksa), ali je opet sve stopirano.

Šta se desilo? Pariški klub je za sjutra poslijepodne zakazao konferenciju za medije nakon koje će da bude jasno da li Anćeloti preuzima ekipu ili je posao i definitivno propao.

I francuski i italijanski mediji, ipak, vjeruju da će Anćeloti da postane novi trener „svetaca”.

"Gazeta delo sport" navodi moguće razloge zašto su se pregovori odužili. Jedan je plata koju želi Anćeloti (sedam miliona po sezoni), a drugi taj što PSŽ hoće da nametne stručni štab koji Italijanu izgleda nije po volji.

Navodno, Leonardo želi da na klupi, pored Anćelotija, sjede i Sabri Lamuši, bivši vezista Intera i Parme, i Klod Makelele.

A ako se dvije strane ipak dogovore, PSŽ će da bude jako blizu dovođenja Alešandrea Pata.

Brazilac je već rekao da mu je želja da opet radi sa Anćelotijem i posao bi mogao da bude gotov već 4. januara u Dubaiju kada Milan i PSŽ igraju prijateljski meč...

Bonus video: