Krstajić prozvao Đurića: Daj ostavku da bi se vratio Stanojević

"Pozivam gospodina Đurića da podnese ostavku kako bi se najbolji treneri u Srbiji - Stanojević i Rašović vratili, jer je to u interesu kluba", rekao je Krstajić
0 komentar(a)
Ažurirano: 28.12.2011. 15:30h

Rat u Partizanu se nastavlja. Dva dana nakon što ga je Upravni odbor smijenio, sportski direktor Mladen Krstajić je izašao pred novinare kako bi obrazložio neke stvari.

"Pozivam gospodina Đurića da podnese ostavku kako bi se najbolji treneri u Srbiji - Stanojević i Rašović vratili, jer je to u interesu kluba. Ja mirno spavam, javnost me podržava. Iza mene ne stoji niko, ni Žarko Zečević, ni Nenad Bjeković. Samo se pitam ko stoji iza Dragana Đurića...", rekao je Krstajić.

Legendarni fudbaler beogradskog kluba je prokomentarisao i izjavu člana UO Mileta Jovičića da "za četiri godine nije pojeo ni burek na račun Partizana".

"Ne znam za burek u Partizanu, a koliko je popio!?", upitao se Krstajić.

On se sukobio sa Đurićem kada je predsjednik crno-bijelih okrivio sportski sektor da je kriv za neuspjeh u Evropi, pa je smijenjen na sjednici Upravnog odbora jer nije želio da se izvini za sve što je rekao prethodnih dana.

"Samo sam pitao gdje su pare. Nisam želio da se izvinim, jer nemam za šta", istakao je čovjek koji je bio sportski direktor od ljetos kada je završio igračku karijeru.

Bonus video: