Junajted za Modrića nudi 30 miliona funti

„Crveni đavoli“ će testirati upravu „sparsa“ sa 30 miliona funti. To, naravno, neće biti posljednja ponuda, velikan sa „Old traforda“ je spreman da se više „otvori“
0 komentar(a)
Luka Modrić, Foto: Beta/AP
Luka Modrić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 26.12.2011. 11:49h

Iako je do juče govorio da neće dovesti nijednog igrača u januarskom prelaznom roku, ser Aleks Ferguson ipak ima odavno spremljen plan - pokušaće da dovede Luku Modrića.

Prema navodima „Dejli ekspresa“, Mančester junajted će pokušati da uradi ono što nije uspjelo Čelziju tokom ljeta, koji je za hrvatskog asa nudio 40 miliona funti.

„Crveni đavoli“ će testirati upravu „sparsa“ sa 30 miliona funti, piše britanski tabloid. To, naravno, neće biti posljednja ponuda, velikan sa „Old traforda“ je spreman da se više „otvori“.

Modrić je u dosadašnjem dijelu sezone igrao fenomenalno i najzaslužniji je što je klub iz Londona na 3. mjestu u Premijer ligi, iza dva velikana iz Mančestera.

„Zadovoljan sam snagom ekipe, ali nikad ne možete da kažete nikad, jer se sreća stalno okreće. Ako bi vrhunski igrač bio dostupan, tada bismo pokušali da ga dovedemo“, „promijenio“ je ploču i Ferguson.

Menadžer Totenhema Hari Rednap prije nekoliko dana je ponovio priču od koje ne odustaje - da Modrić nije na prodaju.

Bonus video: