Danilović: Nemam šta da zamjerim igračima i stručnom štabu

"Bilo je odlično sve do sada. Mislim da smo napravili veliki uspjeh time što smo došli u situaciju da se u ovakvoj grupi borimo za prolaz."
0 komentar(a)
Partizan, Foto: Beta
Partizan, Foto: Beta
Ažurirano: 23.12.2011. 13:32h

Predsjednik košarkaša Partizana Predrag Danilović rekao je da nema šta da zamjeri košarkašima i stručnom štabu zato što tim nije uspio da se plasira u drugu fazu Evrolige, kao i da se nada da će se ekipa što prije oporaviti.

"Ne zamjeram ništa ni igračima ni stručnom štabu. Borili su se, ali smo bili lošiji od Armanija i to je to", rekao je Danilović poslije poraza u Beogradu od 72:66.

Prvi čovjek šampiona Srbije rekao je da je zadovoljan nastupima u Evroligi, ali da je njegov tim u četvrtak uveče igrao slabo i da nije zaslužio da pobijedi.

"Bilo je odlično sve do sada. Mislim da smo napravili veliki uspjeh time što smo došli u situaciju da se u ovakvoj grupi borimo za prolaz. Nismo uspjeli, a nismo ni totalno zaslužili, pošto smo protiv Armanija promašili 11 penala, što je u ovakvoj utakmici teško oprostivo. Idemo dalje", rekao je Danilović.

Predsjednik Partizana kazao je da ne zna kako će poraz uticati na igrače u nastavku sezone.

"Vidjećemo kakvog će ovo uticaja imati na tim. Nadam se da ćemo što prije da se oporavimo. Jeste ovo težak poraz, ali život ide dalje. Ovo je sve sport. Bilo bi lijepo da smo pobijedili, ali nismo ni zaslužili igrom od sinoć. Sada se okrećemo Jadranskoj ligi, a poslije domaćem kupu i prvenstvu", rekao je Danilović.

Bonus video: