Bivši fudbaler Zvezde: Neka Džajić igra krilo, a Robi u sredinu

"Od januara bi Džaja trebalo da igra na lijevom krilu, a Robi u vezi. Možda bi tako stigli Partizan ili makar smanjili prednost", našalio se Đorđić preko Tvitera
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.12.2011. 18:28h

Crvena zvezda je posljednjih sezona dotakla dno, titule su sve dalje od Ljutice Bogdana, pa su čak i bivši fudbaleri počeli da se šale na račun "crveno-bijelih".

Tako je Bojan Đorđić, koji je nekada bio član i Mančester junajteda, na svom Tviter profilu pomalo ironično pričao o situaciji u Crvenoj zvezdi i pozvao sve u klubu da opet fudbalski aktiviraju Dragana Džajića i Roberta Prosinečkog.

"Od januara bi Džaja trebalo da igra na lijevom krilu, a Robi u vezi. Možda bi tako stigli Partizan ili makar smanjili prednost", napisao je Đorđić.

Đorđiću ovo nije prvi put da kritikuje klub za koji je nastupao u sezoni 2003/04. kao pozajmljen igrač Mančester junajteda.

"Može da se dogodi da Partizan bude bolji, ali ne mogu da shvatim da razlika bude 20 bodova, da Vojvodina bude ispred i da na kraju Zvezda doživi Sevojno. Da sam na mjestu njenih igrača, od sramote bih se vratio kući pješke", rekao je ranije Đorđić.

Momak koji je igrao za mladu reprezentaciju Švedske je trenutno član Blekpula (člana Čempionšipa), ali još nije odigrao nijedan meč za popularne "mandarine".

Bonus video: