Raul podijelio Njemačku

Raul Gonsales Blanko je u pobjedi nad Verderom upisao het-trik i i podijelio mišljenja u Njemačkoj po pitanju ko ima najbolji šmek za gol - on ili Mario Gomes
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.12.2011. 08:28h

Odlični rezultati Šalkea, treće mjesto u Bundes ligi i čudesna forma napadača učinila je da Njemačka obrati pažnju i na Gelzenkirhen, da ne gleda samo u Bajern i Borusiju Dortmund.Raul Gonsales Blanko je u pobjedi nad Verderom upisao het-trik i i podijelio mišljenja u Njemačkoj po pitanju ko ima najbolji šmek za gol - on ili Mario Gomes.Kristijano Ronaldo naspram sebe nije imao odbranu Barselone, Lionel Mesi je bio dovoljno daleko, pa je mogao u Sevilji da odigra meč bez pritiska.Portugalac je izgleda brzo prebolio „el klasiko” i sve kritike koje je dobio nakon poraza od Katalonaca, pa je u Sevilji popravio golgeterski učinak i sa tri pogotka u mreži protivnika došao do impresivne cifre - dao je 20 golova na ukupno 16 utakmica u Primeri ove sezone.GOLMANIKasiljas (Real Madrid) - „merengesi” su brojali do šest u Sevilji, a Kasiljas je kod 1:0 odbranio veliku šansu Del Moralu i dokazao da je jedinstven čuvar mreže.Vorm (Svonsi) - mladi Holanđanin je bio nerješiva enigma za napadača Njukasla. Velšani su oteli bod „svrakama”...Žulio Sezar (Inter) - samo jedan odbranjeni zicer je bio dovoljan da slava nakon pobjede u Ćezeni pripadne njemu. Od stare garde u Interu jedino je i on i dalje na vrhunskom nivou.ODBRANAŠkrtel (Liverpul) - prvih 20 minuta na „Vila parku” su bili dovoljni Liverpulu da dođe do trijumfa. Upisao se i stameni Slovak.

Ranokja (Inter) - utisak je da je Inter mogao da postigne gol jedino iz prekida protiv Ćezene. Tako je i bilo - centaršut Majkona je u velika tri boda pretvorio mladi italijanski štoper.Žuan (Roma) - odbrana „vučice” sa njim uvijek ima kvalitet više. U Napulju je znao kako da izađe na kraj sa Edinsonom Kavanijem.Ričards (Mančester siti) - desna strana napada Sitija je bila samo njegova. Uz to je i potpuno stopirao Žervinja i omogućio „građanima” da slave protiv Arsenala.SREDINADi Marija (Real Madrid) - gol i dvije asistencije za 67 minuta na „Pichuanu” su dali Murinju potvrdu da nije pogriješio kada je dao veliki novac za njega.Silva (Mančester siti) - više od dva mjeseca je trajala nepobjedivost Arsenala u Premijer ligi. A onda je došao sudar sa Sitijem. Španac je, kao i uvijek, napravio razliku - postigao je jedini gol na meču.

Šejru (Marsej) - navijači Marseja su već bili spremni za novi neuspjeh, ali je raspoloženje promijenio pobjednički gol Šejrua u 94. minutu protiv Lorijena na „Velodromu”.Salihović (Hofenhajm) - tvorac pogotka koji je obilježio kolo u Njemačkoj. Bosanac je pocijepao mrežu Herte...Lodi (Katanija) - specijalista za slobodne udarce je maestralnim pogotkom načeo Palermo u sicilijanskom derbiju.Dauning (Liverpul) - navijači Vile su ga dočekali na nož, nisu mu oprostili odlazak na „Enfild”, ali nije puno mario za to.NAPAD

Ronaldo (Real Madrid) - „tri gola Ronalda? Ništa neuobičajeno”, bilo je sve što je rekao Murinjo nakon meča sa Seviljom na pitanje da prokomentariše učinak svog zemljaka.Runi (Mančester junajted) - Junajted se podigao sa dna, a sve se poklopilo sa buđenjem Runija...Kvaljarela (Juventus) - posljednji put je bio strijelac u decembru prošle godine. Crnoj seriji je došao kraj protiv Novare.

Di Mikele (Leće) - jedan od majstora italijanskog fudbala čija je karijera ostala vezana za male klubove. U Parmi je po ko zna koji put demonstrirao klasu.Raul (Šalke) - Šalke ima možda i najjači tandem napadača u Njemačkoj - Raul i Huntelar su dali ukupno 25 golova u Bundes ligi ove sezone.Gomes (Vigan) - zakinuo je Čelzi za dva boda koja vjerovatno znače i kraj snova o tituli londonskog kluba.

Galerija

Bonus video: