Galijani: Tevez hoće kod nas, ne u PSŽ

Nadamo se da će Mančester siti prihvatiti našu ponudu”, kazao je potpredsjednik Milana Adrijano Galijani.
0 komentar(a)
Adrijano Galijani, Foto: Reuters
Adrijano Galijani, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.12.2011. 15:51h

U Milanu ne odustaju od Karlosa Teveza, napadača Mančester sitija, koji je odbio ponudu Milana dag a do ljeta dovede na pozajmicu, ted a ga onda otkupi. Milanu ne smeta ni to što je Pari Sen Žermen, navodno, spreman da odmah plati obeštećenje i dovede argentinskog napadača.

“Mi ne želimo odmah da ga kupimo. Naša ponuda je dag a pozajmimo do juna i da dobijemo prednost u otkupu njegovog ugovora. Tevez želi da dođe kod nas, ne u PSŽ. Nadamo se da će Mančester siti prihvatiti našu ponudu”, kazao je potpredsjednik Milana Adrijano Galijani.

U slučaju da otpadne Tevez, druga solucija je napadač Katanije Maksi Lopez.

“Razgovarali smo sa Katanijom, Lopez bi mogao biti alternative za Teveza. Vidjećemo šta će se dogoditi do 31. januara”, dodao je Galijani, i istakao da Milan ne bi tražio drugog igrača da Antonija Kasana nijesu zadesili zdravstveni problem, zbog kojih će pauzirati šest mjeseci.

“U odbrani smo izgubili Jepesa, ali se oporavlja Mekses koji je veliki igrač. Nadamo se da ćemo imati Gatuza na raspolaganju od januara, a onda očekujemo da se oporavi i Flamini. Ako budemo kupovali, to će biti samo napadač”, zaključio je Galijani.

Bonus video: