Murinjo: Tri gola Ronalda normalna stvar

Murinjo je odao priznanje na profesionalnosti reprezentativcu Argentine Anhelu Di Mariji, kome je tokom protekle nedjelje preminuo otac, ali je došao da igra protiv Sevilje
0 komentar(a)
Murinjo, Foto: Reuters
Murinjo, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.12.2011. 12:14h

Real je lako izašao na kraj sa Seviljom na "Sančez Pichuanu“ (6:2), a centralna figura meča bio je Kristijano Ronaldo, koji je postigao tri gola.

To je peti put ove sezone da Portugalac postigne het-trik.

Razumljivo je bilo zadovoljstvo Žoze Murinja nakon meča.

Njegova ekipa se brzo oporavila nakon poraza u "el klasiku“ u prethodnom kolu.

"Kristijanova tri gola su za mene normalna stvar. Normalno je da igrač kao što je uradi taklo nešto i pomogne timu. Takođe, normalno je što u u prethodnoj utakmici nije dao gol", rekao je Murinjo.

Uprkos tome što Pepe zaradio isključenje u u 44. minutu (drugi žuti), Madriđani nisu imali problema da do vrha napune mrežu domaćina.

"Očekivao sam pobjedu i da ostanemo sami na čelu tabele. Glavna stvar je da smo ponovo pobijedili i da smo to uspjeli protiv teškog protivnika. Ako sam rekao prije neki dan smo bili lideri, sada mogu da kažem da smo lideri. Bili smo veoma efikasni i bolji od protivnika, ali rezultat odražava razliku između dva tima".

Murinjo je odao priznanje na profesionalnosti reprezentativcu Argentine Anhelu Di Mariji, kome je tokom protekle nedjelje preminuo otac, ali je došao da igra protiv Sevilje.

"Di Marija je primer za sve. Bio je na sahrani u Argentini prije nekoliko dana, došao je da igra protiv Sevilje, a sada se vraća u Argentinu da ponovo bude sa svojom porodicom. On ima veliku dušu", zaključio je Murinjo.

Bonus video: