Manćini: Jedan poraz ne znači ništa

"Nismo zaslužili da izgubimo, ali izgubili smo i tu se sva priča završava. Moramo sada da se pripremimo za Arsenal", izjavio je trener Mančester sitija Roberto Manćini
53 pregleda 0 komentar(a)
siti, Foto: Reuters
siti, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.12.2011. 10:43h

Trener Mančester sitija Roberto Manćini nije očajavao previše nakon poraza od Čelzija 2:1, prvog koji su "građani" doživjeli ove sezone u Premijer ligi.

Tako je gradski rival Mančester junajted zahvaljujući subotnjoj pobjedi nad Volvsima prišao na samo dva boda, dok Čelzi takođe više nije toliko daleko, razlika je sada sedam bodova.

"Ovaj poraz ne mijenja ništa. Naši ciljevi su i dalje isti. Sezona je duga i teška i normalno je da negdje izgubite", prokomentarisao je Manćini, koji smatra da njegov tim nije zaslužio poraz u Zapadnom Londonu.

"Nismo zaslužili da izgubimo, ali izgubili smo i tu se sva priča završava. Kako smo počeli, mislio sam da ćemo da dobijemo, jer smo imali i rezultat i igru. Neobično je da neka ekipa dođe ovdje i igra tako dobro. Ali, stvari su se promijenile nakon što smo ostali s igračem manje (isključenje Klišija). Moramo sada da se pripremimo za utakmicu sa Arsenalom, koja će biti jako teška", izjavio je Manćini.

Siti je poražen desetak minuta prije kraja golom Lamparda iz jedanaesterca. Prethodno je lopta pogodila u ruku defanzivca Leskota. Manćini nije prigovarao sudiji za tu odluku, ali mi je spomenuo jednu drugu.

"Svi su na stadionu mogli da vide penal nakon faula Bosinge nad Davidom Silvom, sudija je takođe bio blizu, ali ga nije vidio.

Bonus video: