Viljaš-Boaš: Možemo do titule!

"Svi koji prate fudbal znaju da je sedam bodova ništa u ovoj ligi u kojoj se toliko ekipa bori za titulu", izjavio je trener Čelzija Andre Viljaš-Boaš
0 komentar(a)
Viljaš-Boaš, Foto: Reuters
Viljaš-Boaš, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.12.2011. 09:56h

Fudbaleri Čelzija sinoć su nanijeli Mančester sitiju prvi poraz u sezoni i zaostatak na tabeli smanjili na sedam bodova.

Pobjeda nad liderom stigla je, zanimljivo, istog dana kada je nekoliko fudbalskih analitičara u Engleskoj, uključujući i trenera Njukasla Alana Perdjua, izjavilo da mladi trener Viljaš-Boaš nema snage da se bori sa pritisikom koji sa sobom nosi vođenje takvog kluba.

Ali, odgovor 34-godišnjeg stručnjaka iz Portugala bio je pravovremen...

"Dobili smo lidera i smanjili zaostatak na sedam bodova. A svi koji prate fudbal znaju da je sedam bodova ništa u ovoj ligi u kojoj se toliko ekipa bori za titulu. Mančester siti, Totenhem i Liverpul su jaki i čvrsti, Arsenal se vratio u trku i takođe se nada da može da bude prvi. Stvarno se ne sjećam da se toliko timova borilo za titulu", prokomentarisao je Viljaš-Boaš.

Mančester siti je slavio protiv Čelzija nakon preokreta, isključenja protivničkog igrača Klišija i gola Lamparda iz penala deset minuta prije kraja.

"Sada Mančester siti igra protiv Arsenala, a mi protiv Totenhema. Puno stvari može da se dogodi. Mislim da smo protiv Sitija pokazali i snagu i karakter. Bili smo posebno dobri u drugom poluvremenu i zaslužili smo tri boda", rekao je Viljaš-Boaš.

Bonus video: