Predsjednik Partizana: Nama temperatura ne pada ispod 10 stepeni

"Nama spoljna temperatura ni u Novoj godini neće padati ispod 10 stepeni, a na neki način smo preselili Srbiju u tople krajeve", rekao je Đurić
0 komentar(a)
Partizan, Foto: Beta
Partizan, Foto: Beta
Ažurirano: 12.12.2011. 16:43h

Predsjednik Partizana Dragan Đurić rekao je danas da u tom klubu temperatura "u Novoj godini neće padati ispod 10 stepeni" aludirajući na prednost na tabeli koju imaju "crno-bijeli" u odnosu na Crvenu zvezdu.

"Nećemo se zaustaviti, puni smo optimizma. Prošle sezone smo osvojili četvrtu uzastopnu titulu i Kup Srbije. Nama spoljna temperatura ni u Novoj godini neće padati ispod 10 stepeni, a na neki način smo preselili Srbiju u tople krajeve", rekao je Đurić.

"Nama je navika posljednjih godina da osvajamo trofeje. I u ovoj sezoni prešli smo pola puta ka novim trofejima, a očigledno je da mnogima smetaju naši uspjesi. Mi nismo zabrinuti, jer se bavimo isključivo sami sobom, a svi uspjesi nas dodatno motivišu", kazao je Đurić.

Prvi čovjek Partizana istakao je da se klub na pravi način oporavio od poraza od Genka i Šamroka u evropskim takmičenjima."Nismo ostvarili ciljeve u Evropi ove sezone, ali smo posle poraza od Genka i Šamroka pokazali svu svoju snagu na domaćem terenu. Znamo svoje ciljeve, da se održimo u vrhu srpskog fudbala i da Evropi predstavimo sav talenat", rekao je Đurić.

Bonus video: