Anćeloti: Roma? Ima kad, radije bih na Ostrvo

"U ovom trenutku mi je najveća želja da ponovo radim u Premijer ligi. Tamo je lijepo i pozitivno fudbalsko ", rekao je Anćeloti
0 komentar(a)
Anćeloti, Foto: REUTERS
Anćeloti, Foto: REUTERS
Ažurirano: 10.12.2011. 16:43h

Kad se dogodi smjena u Romi ili se govori o eventualnoj smjeni, među glavnim kandidatima se posljednjih godina uvijek pominje ime Karla Anćelotija. Bivši trener Juventusa, Milana i Čelzija je najveći dio igraček karijere proveo u Romi, nikada nije krio simpatije prema tom klubu, kao ni želju da jednog dana preuzme klupu „vučice“.

Za sada je, međutim, rano, ističe 52-godišnji italijanski stručnjak.

"U ovom trenutku mi je najveća želja da ponovo radim u Premijer ligi. Tamo je lijepo i pozitivno fudbalsko ", rekao je Anćeloti i nastavio s temom Roma.

"Vjerujem da ću jednog dana doći u Romu, ipak je to klub u kojem sam proveo ubjedljivo najviše igračkih dana. Oni su sad na jednom novom početku. Izabrali su ispravan i dobar put, ali definitivno teži način da uspiju. No, nadam se da će im sve poći za rukom", dodao je Anćeloti.

Anćeloti nije zaboravio ni Milan, u kojem je proveo najviše i najuspješnijeg trenerskog vremena.

"Da sam sada trener Milana, definitivno bih se u trci za naslov prvaka Serije A jedino bojao Juventusa", istakao je Anćeloti.

Bonus video: