Viljaš-Boaš za ostanak Drogbe

"Nivo forme Drogbe je sjajan, pomaže saigračima i ekipi. U toku su razgovori sa njim i njegovim menadžerom oko produžetka ugovora", rekao Portugalac
53 pregleda 0 komentar(a)
Drogba, Foto: Fonet
Drogba, Foto: Fonet
Ažurirano: 09.12.2011. 22:22h

Portugalac Andre Viljaš-Boaš, menadžer Čelzija, u izjavi za britanske medije rekao je da je Didije Drogba u sjajnoj formi i da bi zbog toga kao nagradu mogao da dobije novi dvogodišnji ugovor.

Reprezentativcu Obale Slonovače na kraju ove sezone ističe ugovor, "plavci“ su mu nedavno ponuduli jednogodišnji ugovor, koji je odbio, a sada se situacija promijenila u njegovu korist.

Drogba može u januarskom prelaznom roku da potpiše predugovor sa drugim klubom, što je navelo Viljaša-Boaša da ozbiljno razmišlja da Drogbi ponudi produžetak saradnje.

"Nivo forme Drogbe je sjajan, pomaže saigračima i ekipi. U toku su razgovori sa njim i njegovim menadžerom oko produžetka ugovora. Moramo podsjetiti da će uskoro na Afrički kup nacija i da ga nećemo imati na raspolaganju do 12. februara. Međutim, njegova profesionalnost, nikada neće biti dovedena u pitanje bez obzira šta se dešavalo sa ugovorom“, rekao je Viljaš-Boaš.

Drogba je u London stigao 2004. godine iz Marseja za 24 miliona funti (28,1 milion eura).

Do sada je odigrao 212 mečeva za "plavce" i dao 98 golova.

Uskoro bi na dnevni red mogao da dođe Frenk Lampard i njegov ostanak ili odlazak iz Čelzija.

Portugalac za sada ne želi da razgovara o iskusnom vezisti.

Bonus video: