Mančester i Čelzi nemaju šansi da dovedu Modrića

Prvi stručnjak "pjevaca" želio bi da dovede Gerija Kejhila, Nikolasa Anelku i Aleksa
0 komentar(a)
Ažurirano: 09.12.2011. 20:03h

Menadžer Totenhema Hari Rednap poručio je Čelziju i Mančester junajtedu da će samo da gube vrijeme u pokušaju da u januaru angažuju Luku Modrića, jer nema šanse da dobije dozvolu da napusti klub.

Hrvatski reprezentativac je ljetos bio na meti ova dva kluba, posebno su uporni bili "plavci“ koji su ponudili čak 40 miliona funti, ali je predsjednika "pjevaca“ Danijel Levi odbio bilo kakvu mogućnost da ga pusti.

S obzirom da mu nije ispunjena želja da napusti "Vajt Hart Lejn“, Modrić na startu sezone nije bio psihički maksimalno spreman, pa mu Rednap nije davao previše šansi.

Ne igra ni u posljednje vrijeme previše, jer je strateg tima iz Londona složio kockice, Totenhem nije poražen na 11 mečeva i trenutno je na trećem mjestu Premijer lige.

"U januaru nećemo da prodajemo naše najbolje igrače. To je poruka od mene i predsjednika kluba, nikakvo slabljenje ekipe ne dolazi u obzir. Postoji mogućnost da pustimo neke igrače koji nemaju preveliku minutažu, kao što su Roman Pavljučenko i golman Aurelio Gomeš“, rekao je Rednap.

Prvi stručnjak Totenhema ima i želje kada je naredni prelazni rok u pitanju.

"Pokušaćemo da dovedemo defanzivca Boltona Gerija Kejhila i Nikolasa Anelku i Aleksa iz Čelzija. Veliki sam fan Kejhila, pokušao sam nekoliko puta da ga dovedem. Aleks i Anelka su takođe dobri igrači“, zaključio je Rednap.

Bonus video: