Galijani: Ne nudimo Pata za Teveza

"Znamo da u Mančester sitiju žele da prodaju Teveza, ali naša ponuda je pozajmica uz mogućnost trajnog otkupa na kraju sezone", rekao prvi operativac italijanskog šampiona
0 komentar(a)
Adrijano Galijani, Foto: Reuters
Adrijano Galijani, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.12.2011. 16:37h

Čelnici Milana nisu zainteresovani da bilo kog igrača koriste kao "mamac“ u pregovorima sa Mančester sitijem oko transfera Karlosa Teveza.

Engleski mediji su objavili informaciju da je italijanski šampion spreman da "građanima“ ponudi Brazilca Alesandra Pata kao dio dogovora po kojem će se kontroverzni Argentinac preselili na "San Siro“.

"Poslali smo ponudu Mančester sitija za Teveza. Međutim, nismo govorili o našim igračima koji bi bili poslati u Mančester. Naši navijači mogu biti mirni, ovo što pričam je istina“, rekao je potpredsjednik Milana Andrijano Galijani za portal milannews.net.

Galijani je naglasio da je želja Milana da pozajmi Argentinca do kraja sezone, nakon čega bi bio otkupljen.

"Znamo da u Mančester sitiju žele da prodaju Teveza, ali naša ponuda je pozajmica uz mogućnost trajnog otkupa na kraju sezone. Nadam se da će naša ponuda biti prihvaćena. Nisam ni optimista ni pesimista. Ono što mogu sigurno da kažem jeste da je Tevezova želja da dođe u naš klub, to je prednost u ovim pregovorima. Međutim, moramo ubijediti kolege iz Engleske da nam ga daju na pozajmicu, što neće biti nimalo lako“, zaključio je Galijani.

On je na kraju potvrdio informaciju da je i PSŽ zainteresovan za Argentinca.

Bonus video: