Viljaš-Boaš Drogbi: Sada si samo sjenka

Portugalac je, navodno, samo dva dana pred meč sa Valensijom u Ligi šampiona spektakularno vodio trening na kojem je rekao sve u lice Didijeu Drogbi, Nikolasu Anelki, Aleksu...
0 komentar(a)
Viljaš-Boaš, Foto: Beta/AP
Viljaš-Boaš, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 08.12.2011. 19:18h

Revolucija je na pomolu na „Stemford bridžu”, Andre Viljaš-Boaš je postrojio i zaledio fudbalere Čelzija kao niko do sada, piše engleski tabloid „San”.

Portugalac je, navodno, samo dva dana pred meč sa Valensijom u Ligi šampiona spektakularno vodio trening na kojem je rekao sve što misli u lice Didijeu Drogbi, Nikolasu Anelki, Aleksu...

"Nevjerovatno je to što se desilo - trener bi pogledao u igrača, pogledom ga je „sjeckao na komadiće”, a onda nastavio dalje. Tako je Drogbi rekao da je samo sjenka igrača od prošle godine, nakon čega su se svi na treningu zaledili, jer se Drogbi niko ne obraća tako", rekao je izvor „Sana”.

Poznato je i šta je rekao Anelki i Aleksu. Poslije tog treninga obojica su stavljeni na transfer listu.

"Prvo je rekao Anelki da ne želi da ga više vidi ni blizu prvog tima, kao i da mu je zabranjeno da trenira sa prvim timom. Potom se približio Aleksu i istakao: „To isto važi i za tebe”. Ostali igrači su odmah pomislili da može to da uradi bilo kome od njih.

Izvor „Sana” navodi da je Viljaš-Boaš, u stvari, bio prinuđen da uradi ovako nešto, jer mu prije toga nije uspio sastanak sa glavnim zvijezdama, takozvanom „nedodirljivom četvorkom” (Džon Teri, Frenk Lampard, Didije Drogba i Petr Čeh).

Naime, nakon što im je predočio da očekuje od njih da budu lideri i da prenesu ostalim igračima njegove ideje, došlo je do sukoba, pa je Viljaš-Boaš odlučio da sve kaže na terenu...

"To je bio pravi govor lidera, u stilu: „Ovdje ja šefujem”. Nakon svega, igrači definitivno znaju ko je glavni i šta sve menadžer može da radi", završio je izvor „Sana” iz londonskog kluba.

Bonus video: