Grbljani sigurni protiv Sutjeske

Već nakon 15 minuta igre domaćin je vodio 2:0, najavivši da je na dobrom putu da treći put savlada Sutjesku u posljednja četiiri međusobna duela.
0 komentar(a)
Grbalj - Budućnost, Foto: Savo Prelević
Grbalj - Budućnost, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 08.12.2011. 13:58h

Grbljani su protiv Sutjeske već u uvodu meča završili gotovo kompletan posao, potom se malo kockali (Sutjeska imala penal), ali su na kraju bez problema upisali sedmu prvenstvenu pobjedu i otišli na pauzu kao šestoplasirani, u gornjoj polovini tabele.

"Rano smo došli do dva gola prednosti, nakon čega su se moji fudbaleri opustili, a Sutjeska došla u situaciju da ugrozi našu prednost. Na kraju mi je žao što nismo povećali prednost, jer sam imao u planu da ubacim dva mlađa fudbalera. Ipak, nadam se da će biti prilike i za njih" zadovoljno je rezimirao trener Grblja Aleksandar Nedović.

Već nakon 15 minuta igre domaćin je vodio 2:0, najavivši da je na dobrom putu da treći put savlada Sutjesku u posljednja četiiri međusobna duela. Nakon prodora i centaršuta Maguda Nikolić je u 13. minutu pogodio za 1:0, a maltene u prvom narednom napadu Božo Milić je iskoristio lošu reakciju odbrane Sutjeske i preciznim udarcem povećao na 2:0.

Očekivalo se da će Grbalj nastaviti sa napadima, ali umjesto toga reagovala je Sutjeska - Božo Marković je izborio i šutirao penal, ali je goman Mileta Radulović regovao u svom stilu, fantastičnom paradom odbranio je udarac.

Bilo je jasno da će se Nikšićani teško vratiti u meč nakon promašenog penala, a Grbljani su preko Nikolića i Mićića propustili šanse da uvećaju prednost. Gosti su se opet probudili u finišu, no Marković je u dva navrata propustio prilike da ublaži poraz.

"Teško je bilo vratiti se u igru nakon dva primljena gola u ranoj fazi meča. Još kada smo promašili penal, sve je bilo gotovo" kazao je pomoćni trener Sutjeske Boris Miličković.

GRBALJ - SUTJESKA 2:0

Radanovići - Stadion Grblja. Gledalaca: 150. Sudija: Milovan Milačić (Podgorica). Pomoćnici: Srđan Korać (Bar), Boban Krstev (Cetinje). Strijelci: Nikolić u 12. i Milić u 14. minutu. Žuti kartoni: Simunović i Nikolić (Grbalj), Krivokapić, Ćuković i Daković (Sutjeska).

Grbalj: M.Radulović 8, Magud 7, Jovanović 6,5 , Simunovic 7, Glavan 7 (Mikijelj), N.Radulović 7, Janković 6,5, Kajević 6 (Manojlović 6), Mićić 7, Nikolic 7,5 (Pepić), Milić 7,5.

Sutjeska: Bulajić 5, Krivokapić 5,5, Stijepović 5, Zogović 6, Ćuković 5,5, Pejović (Spasojević 6), Kosović 5,5, Karadžić 5,5 (Marić), Marković 6, Janjušević 5,5 (Daković 5), Perošević 6.

Bonus video: