Grbalj dočekuje Sutjesku

Grbljani su oslabljeni, jer će nedostajati povrijeđeni vezista Goran Jovanović. Nedović, međutim, vjeruje u fudbalere koji će istrčati na teren
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.12.2011. 07:48h

Nakon tri uzastopna meča bez poraza - dvije pobjede i remija sa Lovćenom na Cetinju, Grbalj će pokušati da pobjedom protiv Sutjeske zatvori jesenju polusezonu.

"Oprezni smo, jer je Sutjeska tradicionalno neugodna za Grbalj kada igramo na našem terenu. Pobjeda bi nam puno značila za nastavak šampionata, ali smo svjesni da moramo da odigramo bolje nego na Cetinju prije tri dana ukoliko želimo da dođemo do nje", kaže trener tima iz Radanovića, Aleksandar Nedović.

Grbljani su oslabljeni, jer će nedostajati povrijeđeni vezista Goran Jovanović. Nedović, međutim, vjeruje u fudbalere koji će istrčati na teren.

"Očekujem da se na pravi način oprostimo od navijača", ističe trener Grbljana.

A na zatvaranju jesenje sezone, Sutjeska će pokušati da nastavi seriju utakmica bez poraza. Naime, izabranici Slaviše Mirkovića nijesu doživjeli poraz pet kola. Ipak, to je mala utjeha, kada se zna, da ih u proljećnom dijelu šampionata očekuje grčevita borba za opstanak.

"Glavni cilj nam je da se iz Radanovića vratimo neporaženi. Očekuje nas težak zadatak jer će Grbljani učiniti sve da se pobjedom oproste od svojih navijača. Ipak, bez obzira što imaju prednost domaćeg terena, smatram da možemo da napravimo dobar rezultat. Pet kola nijesmo primili gol, odoljeli smo i jačim ekipama, pa nema razloga da isto ne učinimo i i u posljednjem kolu jeseni. Grbalj je naš dužnik iz prvog kruga šampionata. Sada imamo priliku da im se revanširamo. Moramo da odigramo borbeno i disciplinovano jer je to recept za uspjeh.Grbalj tradicionalno dobro igra protiv nas. Nadam se da će se nakon ovog meča stvari promijeniti u našu korist", kazao je defanzivac Sutjeske Danilo Vuković.

Zbog parnih kartona u timu Sutjeske neće biti defanzivca Ilije Radovića, odnosno ofanzivca Baća Nikolića.

GRBALJ - SUTJESKA

Radanovići - Stadion Grblja. Sudija: Milovan Milačić (Podgorica). Pomoćnici: Srđan Korać (Bar), Boban Krstev (Cetinje). Početak u 13 časova.

Grbalj (4-4-2): M.Radulović - Magud, A.Jovanović, Glavan, Simunović - N.Radulović, Kajević, Jankovic, Mićić - Milić, Nikolić.

Sutjeska (4-2-3-1): Lakićević - Krivokapić, N.Dževerdanović, Zogović, Perošević - Vuković, Marić - Todorović, Pejović, Kosović - Marković.

Bonus video: