Zeta protiv Dečića za uspješnu polusezonu

"Ako na pauzu odemo sa treće pozicije, a iskreno se nadam da hoćemo, napravićemo pravi podvig s ovim timom", kaže vezista Zete Goran Burzanović
55 pregleda 0 komentar(a)
Zeta, Foto: Vesko Belojević
Zeta, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 07.12.2011. 08:24h

Zeta ima dobru šansu da pobjedom protiv Dečiću zaključi, kada se sve sabere i oduzme, ipak uspješnu polusezonu.

"Ako na pauzu odemo sa treće pozicije, a iskreno se nadam da hoćemo, napravićemo pravi podvig s ovim timom. Još da nismo napravili glupost protiv Jedinstva, kada smo eliminisani u četvrtfinalu Kupa, napravili bismo pravo čudo", kaže vezista Zete Goran Burzanović.

I bez Kupa, Golubovčani igraju važnu ulogu u prvenstvu. Nakon poraza od Budućnosti i remija sa Bokeljom četa Rada Vešovića se u subotu u Beranama vratila u pravi ritam, danas će imati šansu da nastavi seriju.

"Biće teška utakmica, možda i po lošem vremenu, ali smo kompletni i vjerujemo u pobjedu. Nadamo se takođe da Mogren neće pobijediti u Petrovcu i da ćemo na pauzu otići kao treći", dodaje Burzanović, iza kojeg je odlična polusezona, s obzirom na to da je kao zadnji vezni već postigao tri gola.

Iako sa neuporedivo skromnijim bodovnim saldom, ali i porazima doživljenim u dva prethodna kola, Dečić ne želi da ulogu favorita prepusti susjedu sa Trešnjice.

"U našim mečevima niko ne može da prognozira ishod. Samo je sigurno da će to opet biti duel prepun tenzije, motiva i velike želje za pobjedom. U našem slučaju revanšom, pošto su oni dobili posljednju utakmicu na našem stadionu.

Želimo revanš, želimo da se nadigravamo i spremni smo za tešku utakmicu. Nama će naročito nedostajati povrijeđeni Đukić, pošto je on kreator igre, a lijevi bek Nelević je suspendovan. Što se igre našeg rivala tiče, ona je promjenljiva. Zeta iznenađujuće pobijedi, a potom neočekivano kiksa. Nadamo se da protiv nas neće biti u najboljem izdanju. Pobjeda bi nam značila pred pauzu, a do kraja vikenda Upravni odbor Dečića je obećao i isplatu zaostalih plata", rekao je Fuad Krkanović, pomoćni trener Dečića.

ZETA - DEČIĆ

Golubovci - Stadion Trešnjica. Sudija: Vladan Kojović (Podgorica). Pomoćnici: Dragiša Drljević (Berane), Milan Goranović (Nikšić). Početak u 13 časova.

Zeta (4-5-1): Ivanović - M.B.Radulović, Kaluđerović, Vujačić, Novović - Peličić, Burzanović, Božović, Došljak, Dabić - Korać.

Dečić (4-2-3-1): Drešević - Popović, Gutić, Radulović, Krnić - Živković, Vučković - Nuhodžić, Lekić, Pepić - Đoković.

Bonus video: