Beranci ne praštaju Bokelju

"Veliki su nam dužnici iz Druge i iz Prve lige, da ne ulazim sad u detaljne razloge kako i zbog čega, ali smo žestoko motivisani da im vratimo za sve u današnjem meču - kaže Zejnilović
0 komentar(a)
FK Berane, Foto: Savo Prelević
FK Berane, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 07.12.2011. 08:53h

Na zatvaranju jesenje polusezone fudbaleri Berana igraju i najvažniji meč prvog dijela šampionata - u duelu sa Bokeljom, direktnim konkurentom za opstanak, izabranici Slobodana Đukića pokušaće da naprave veliki korak ka očuvanju prvoligaškog statusa.

Koliko je današnja utakmica bitna za Berance, najbolje svjedoči izjava vezista Admir Zejnilovića.

"Moramo da pobijedimo, ovo je za nas utakmica biti ili ne biti!

Beranci takođe imaju dodatni motiv u samoj činjenici što će igrati protiv Bokelja. Kako kažu, Kotorane čeka pakao u Beranama.

"Veliki su nam dužnici iz Druge i iz Prve lige, da ne ulazim sad u detaljne razloge kako i zbog čega, ali smo žestoko motivisani da im vratimo za sve u današnjem meču - dodaje Zejnilović.

Beranci su oslabljeni, bez suspendovanih Rugovca i Bojovića, kao i povrijeđenog Rajkovića, ali vjeruju da imaju dovoljno rasloloživih kapaciteta kako bi prvu polusezonu završili na pravi način.

"Pobjeda bi nam omogućila da ispunimo neki naš cilj koji smo zacrtali prije početka sezone - ističe Zejnilović.

A svjesni da ih očekuje teško gostovanje i napaljeni domaćin, Kotorani znaju neće samo stajati na svojoj polovini kako bi se odbranili. Pokušaće i da napadnu rivala.

"Nećemo se orijentisati samo na odbranu, u prethodnim kolima smo vidjeli da se u Beranama može izvući povoljan rezultat", kaže trener Slobodan Drašković.

Kotorani nisu kompletni, nedostaju povrijeđeni kapiter Marko Vujović, kao i Predrag Kašćelan.

"Dobro je što je kraj ovoj polusezoni koja je bila jako malerozna za nas, jer su nas problemi sa povredama onemogućili da formiramo pravi tim", dodao je Drašković.

BERANE - BOKELJ

Berane - Gradski stadion. Sudija: Mileta Šćepanović (Podgorica). Pomoćnici: Danijel Dević (Bar), Dejan Pajović (Cetinje). Početak u 13 časova.

Berane (4-2-3-1): Aković - Vučinić, Peličić, M.Šćekić, Lutovac - A.Šćekić, Cimbaljević - Zejnilović, Babača, Raičević (Tomović) - Lalević.

Bokelj (4-4-2): Petković - V.Pavićević, Arsenijević, Todorović, Videkanić - Junčaj, Radenović, Banda - Jovanović, Stojanović - Bučanin.

Bonus video: