Sjutra posljednje kolo jesenjeg dijela sezone

Budućnost protiv Lovćena potvrđuje jesenju titulu. Rudar na iskušenju protiv Mladosti u Podgorici, Mogren gost Petrovcu
0 komentar(a)
Lovćen - Budućnost, Foto: Savo Prelević
Lovćen - Budućnost, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 06.12.2011. 07:58h

Vanredno, ujedno i posljednje kolo jesenjeg dijela šampionata, igra se sjutra na šest terena T-Com Crnogorske fudbalske lige.

Posljednjeg dana provog dijela sezone pašće odluka o jesenjem šampionu. To će najverovatnije biti Budućnost, koja na svom stadionu dočekuje posljednjeplasirani Lovćen.

"Plavima" je za očuvanje prvog mjesta dovoljan čak i bod, ali ovo nije kraj sezone da bi se na taj način gledale stvari. Stoga je zadržavanje (ili povećanje) bodovne razlike u odnosu na Rudar, koja sada iznosi dva boda, za Podgoričane mnogo značajnije od jesenjih počasti.

Posebno zbog toga što Pljevljaci u posljednjem kolu prvog dijela imaju teži meč, gostuju Mladosti na Starom aerodromu. Svaki rezultat osim pobjede vjerovatno bi fudbalere Rudara još više udaljio od lidera, samim tim i od titule.

U 13 sati igraju se i preostala četiri meča, a posebno zanimljivo biće pod Malim brdom, gdje petoplasirani Petrovac dočekuje komšijskog rivala, trećeplasirani Mogren.

Grbalj u Radanovićima dočekuje Sutjesku, Zeta u Golubovcima igra protiv Dečića, dok Berane u derbiju začelja na svom stadionu igra protiv Bokelja.

Pauza u T-Com Crnogorskoj ligi trajaće čak tri mjeseca, a prvenstvo se nastavlja početkom marta naredne godine.

Bonus video: