Drogba ostaje do kraja ugovora u Čelziju

"U ovom trenutku ugovor sa klubom važi do ljeta 2012. godine i što se mene tiče, do tada ću biti član Čelzija", istakao iskusni napadač
0 komentar(a)
Drogba, Foto: REUTERS
Drogba, Foto: REUTERS
Ažurirano: 04.12.2011. 09:42h

Reprezentativac Obale Slonovače Didije Drogba je nakon dugo vremena bio strijelac za Čelzi i to u pobjedi (3:0) nad Njukaslom.

Iskusni napadač je načeo mrežu Tima Krula, a u finišu su Salomon Kalu i Danijel Staridž stavili tačku na trijumf.

Nakon meča demantovao je medijske špekulacije da će zajedno sa Brazilcem Aleksom i Francuzom Nikolasom Anelkom zatražiti da ga klub proda u januaru.

Povod za tu priču bila je izjava menadžera “plavaca” Andre Viljaša-Boaša da su Aleks i Anelka i zvanično zatražili da budu prodati u zimskom prelaznom roku.

Njima dvojici na kraju sezone ističe ugovor, isti slučaj je sa Drogbom, pa su britanski mediji i njega stavili na transfer listu.

“Uvijek sam govorio da ću poštovati ugovor sa Čelzijem do samog kraja i sada to još jednom ponavljam. U ovom trenutku ugovor sa klubom važi do ljeta 2012. godine i što se mene tiče, do tada ću biti član Čelzija. Uostalom, u ovom trenutku nisu važni moji lični stavovi nego dobrobit kluba. Važno je da se vratimo u borbu za titulu. Nismo dobro igrali u nekoliko prethodnih utakmica, ali nakon pobjede na Njukaslom poraslo je samopouzdanje cijeloj ekipi” , rekao je Drogba, koji je, navodno, odbio da pređe na pozajmicu u Lion do kraja sezone.

Bonus video: