Jovetić: Sanjam da postanem kao Toti

"Toti je veliki igrač, šampion, postigao je puno golova. Ja sam, sa druge strane, mlad, ali bih volio da postanem kao Toti", kazao je Stevan.
0 komentar(a)
Jovetić, Foto: Beta/AP
Jovetić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 03.12.2011. 02:33h

U nedjelju u Firencu stiže Roma. Stevan Jovetić, Fiorentine i crnogorske reprezentacije, za rimski Korijere delo sport kaže da veoma cijeni Rimljane.

“Sviđa mi se ova Roma. Radi se o jakoj ekipi a trener Luis Enrike je donio nešto novo, svježe u Seriju A. Roma se kreće kao Barselona, sa identičnim brzim kretanjima. Kako takva ekipa da vam se ne svidi?”, pita se Jovetić.

Na pitanje šta misli o Totiju, legendi Rome, Jovetić iz topa odgovara:

“Toti je veliki igrač, šampion, postigao je puno golova. Ja sam, sa druge strane, mlad, ali bih volio da postanem kao Toti. Još kao mali, borio sam se da realizujem sve snove koje sam imao. Maštao sam da u dresu Partizana odigram “vječiti derbi”, što mi se i dogodilo. Sanjao sam prvi gol, i dočekao ga, sanjao sam Seriju A, i eto me tu sada…

Jovetić dodaje da je sanjao i dres sa crnogorskim grbom, i da ga je dosanjao.

“Sada sanjam da postanem kao Toti, i da osvojim Zlatnu.

Jovetić ističe da je dobro što neće igrati suspendovani Osvaldo.

“Bolje je za nas što Osvaldo ne igra. Žao mi je zbog svega što mu se dogodilo, jer je bio u odličnoj formi.

Roma, međutim , ima još dosta odličnih igrača, poput Pjanića i De Rosija.

“Poznajem Pjanića, sjećam ga se iz mečeva sa Lionom. Već tada mi se sviđao kao igrač. Ima dobar šut, a i zna sa loptom. De Rosi spada u red najboljih veznih igrača, zajedno sa Pirlom, Montolivom i Markizijom”, zaključio je Jovetić.

Bonus video: