Cetinjani idu na "sve ili ništa"

!Grbalj je veoma kvalitetna ekipa, i zato nas očekuje teška i neizvjesna utakmica. Ipak, momoci su spremni i ja vjerujem u njih", kaže trener Cetinjana Peđa Vukotić.
0 komentar(a)
Lovćen, Foto: Savo Prelević
Lovćen, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.12.2011. 08:58h

Fudbaleri Lovćena pokušaće da u pretposljednjem kolu savladaju ekipu Grblja pred domaćom publikom, i na taj način upišu tri veoma važna boda.

Cetinjani u današnji duel praktično ulaze sa devizom „sve ili ništa“.

"Današnja utakmica je više nego važna za nas. Jednostavno, moramo da idemo na pobjedu i ne postoji drugi izbor. Moramo da ponovimo igru koju smo pokazali prošle sedmice u Podgorici protiv Mladosti, i uz podršku naše publike, nadam se da ćemo uspjeti da pobjedimo. Naravno, Grbalj je veoma kvalitetna ekipa, i zato nas očekuje teška i neizvjesna utakmica. Ipak, momoci su spremni i ja vjerujem u njih", kaže trener Cetinjana Peđa Vukotić.

Grbljani su se sa dvije uzastopne pobjede učvrstili u sredini tabele, ali trener tima iz Radanovića Aleksandar Nedović ne želi da se njegova ekipa zadovolji postignutim.

"Sigurno da je sada ugodnije, ali od svojih igrača tražim da imaju maksimalan pristup na svakom meču, da ne razmišljaju na način kako je to svojstveno našem mentalitetu. Jednostavno - svaka naredna utakmica nam je najbitnija. Respektujemo Lovćen, znamo njihov kvalitet. Vjerujem, međutim, da će moja ekipa ući ozbiljno u meč i da može da ostvari pozitivan rezultat. Atmosfera je dobra, a naši igrači i psihički i fizički na zavidnom nivou", kazao je Nedović.

Lovćen - Grbalj

Cetinje - Stadion Obilića poljana. Sudija: Saša Rašović (Golubovci). Pomoćnici: Veselin Đuranović (Cetinje), Blažo Bogdanović (Nikšić). Početak u 13 časova.

Lovćen (4-3-2-1): Bajković - Stanojević, Ćetković, Radunović, Mirković - Pejaković, Kaluđerović, Bogdanović - Radović, Stevović - Jablan.

Grbalj (4-4-2): M.Radulović - Magud, Glavan, Simunović, A.Jovanović - G.Jovanović, Mićić, Kajević, Janković - Nikolić, Milić.

Bonus video: