Rivaldo napustio Sao Paulo zbog trenera

“Ovo nije moj oproštaj od fudbala. Imam još mnogo da pružim, a planiram da nastavim karijeru do kraja 2012. godine”, napisao je Rivaldo na svom “tviter” profilu
0 komentar(a)
Rivaldo, Foto: Www.saopaulofc.net
Rivaldo, Foto: Www.saopaulofc.net
Ažurirano: 02.12.2011. 10:09h

Čuveni brazilski fudbaler Rivaldo napustio je Sao Paulo nakon što je kontroverzni trener Emerson Leao produžio ugovor na još godinu.

Ipak, bivši vezista Barselone, Milana, Deportivo la Korunje i Olimpijakos planira da nastavi karijeru, iako u aprilu puni 40 godina.

“Želim da obavijestim sve da od subote, kada ću odraditi posljednji trening, više neću biti dio ekipe Sao Paula. Direktori su mi zvanično rekli da ne ostajem u klubu naredne godine. Ovo, ipak, nije moj oproštaj od fudbala. Imam još mnogo da pružim, a planiram da nastavim karijeru do kraja 2012. godine”, napisao je Rivaldo na svom “tviter” profilu.

Osvajač Svjetskog prvenstva 2002. se pridružio klubu iz najvećeg grada Južne Amerike ove godine, nakon što je proveo tri sezone u Uzbekistanu.

U oktobru je, međutim, izgubio mjesto u timu, čim je trener postao Leao, bivši selektor i čuveni golman reprezentacije Brazila.

Čovjek čiju trenersku karijeru su obilježili sukobi sa najvećim zvijezdama timova produžio je ugovor, iako je imao skromne rezultate.

“Iako rezultati nisu bili impresivni, veoma smo zadovoljni njegovim svakodnevnim radom”, piše na zvaničnom sajtu kluba.

Bonus video: