Premijer Bojko Borisov igrač godine u Bugarskoj?

Borisov, koji povremeno nastupa za trećeligaški tim Vitoša Bistrica iz Sofije, ubjedljivo vodi u zvaničnoj anketi Fudbalskog saveza za igrača godine sa 41 odsto glasova
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.12.2011. 18:34h

Bugarski premijer Bojko Borisov mogao bi da bude izabran za najboljeg bugarskog fudbalera u 2011. godini, po izboru navijača.

Borisov, koji povremeno nastupa za trećeligaški tim Vitoša Bistrica iz Sofije, ubjedljivo vodi u zvaničnoj anketi Fudbalskog saveza za igrača godine sa 41 odsto glasova ljubitelja fudbala.

Interesantan je način kakoj je bugarski premijer uopšte došao na listu kandidata. Čelnici Fudbalskog saveza su, naime, bili zatrpani zahtjevima navijača da uvrste Borisova, a mediji navode da nije u pitanju šala već pokazatelj koliko su ljubitelji fudbala u Bugarskoj ogorčeni na prave fudbalere, na reprezentativce, koji su u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo zauzeli posljednje mjesto u grupi, iza Engleske, Crne Gore, Švajcarske i Velsa.

Glasanjem za Borisova oni žele da pokažu da je 41-godišnii rekreativac za njih bolji od Berbatova, Martina i Stilijana Petrova i ostalih profesionalaca.

Bonus video: