Ferguson: To nismo bili mi, izvinjavam se navijačima

"Možda smo igrali previše na kratke pasove, nijesmo širili igru, ali na kraju dana smo poraženi i to je veoma razočaravajuće za nas", naglasio je Ferguson.
0 komentar(a)
Aleks Ferguson, Foto: Reuters
Aleks Ferguson, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.12.2011. 13:59h

Mančester junajted se od Karling kupa oprostio već u četvrtfinalu, nakon eliminacije na Old Trafordu od drugoligaša Kristal Palasa (1:2). Trener Mančestera Aleks Ferguson je čestitao ekipi iz Čempionšipa na dobroj partiji, ali je istakao i loše izdanje svog tima.

"Ovo nije bila igra Mančester junateda, izvinjavam se navijačima. Ne želim ničim da umanjim pobjedu Kristal Palasa i volio bih da se plasiraju u finale zbog odlične utakmice i napora koji su uložili. Njihov svaki igrač je dao sto odsto svojih mogućnosti. Ja sam jako razočaran", rekao je škotski stručnjak.

Trener Junajteda je kazao da je bio ubijeđen u pobjedu svoje ekipe nakon što se ušlo u produžetke.

"Kada smo ušli u produžetke mislio sam da moramo pobijediti, ali nismo uspjeli. Drugi gol je postignut iz očiglednog ofsajda, nismo imali sreće kod pomoćnog sudije, ali ne želim umanjiti pobjedu Kristal Palasa. Možda smo igrali previše na kratke pasove, nijesmo širili igru, ali na kraju dana smo poraženi i to je veoma razočaravajuće za nas", naglasio je Ferguson.

Fridmen: Divna noć

U Kristal Palasu, naravno, sreća je bila nemjerljiva….

"Bila je to divna noć za naš klub, posebno zbog pozicije u kojoj smo bili posljednjih nekoliko godina. Igrati na Old Trafordu je prava privilegija, a momci su mnogo naučili. Bila je to noć za uživanje. Pobjedu smo zaslužili, igrali smo dobar fudbal i pokazali mnogo želje za trijumfom", izjavio je trener Palasa Dagi Fridmen, trener Kristal Palasa, koji će u polufinalu igrati protiv Kardifa.

Bonus video: