Sančes ubo „pčelice”

„Pčelice” su igrale odlično na početku, čak nekoliko puta i zaprijetile Viktoru Valdesu, ali je čileanski reprezentativac u 28. i 40. minutu pokazao zašto je doveden na „Kamp Nou”
0 komentar(a)
Barselona, Foto: Beta/AP
Barselona, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 29.11.2011. 23:09h

Ako neko od sosiosa Barselone nije znao zašto je Pep Gvardiola tokom prelaznog roka govorio da mu je primarni cilj dolazak Aleksisa Sančesa, a ne povratak Seska Fabregasa, sinoć je saznao - El ninjo meravilja je sa dva sjajna pogotka otvorio vrata pobjede nad Rajo Valjekanom (4:0).

„Pčelice” su igrale odlično na početku, čak nekoliko puta i zaprijetile Viktoru Valdesu, ali je čileanski reprezentativac u 28. i 40. minutu pokazao zašto je doveden na „Kamp Nou”.

David Vilja i Leo Mesi su kasnije samo zadali konačan udarac timu Andrije Delibašića, koji je meč gledao sa klupe.

Ovo je, inače, bio meč 17. kola Primere koji je odigran ranije zbog nastupa Barse na Svjetskom prvenstvu za klubove, koje se u Japanu održava od 8. do 18. decembra.

Prvak Evrope prvu utakmicu igra 15. decembra sa pobjednikom duela Esperansa Tunis - Al Sad (Katar), ali ga mnogo važniji meč čeka pet dana ranije - el klasiko na „Santjago Bernabeuu”, u kojem bi se Real Madrid eventualnom pobjedom približio tituli...

Bonus video: