Boljević i Krakovija najavili bijeg sa začelja

Boljević je dobio šansu sa klupe, ušao u igru u 57. minutu, a potom donio trijumf u foto-finišu, u četvrtom minutu sudijske nadoknade...
0 komentar(a)
Boljević, Foto: Cracovia.pl
Boljević, Foto: Cracovia.pl
Ažurirano: 29.11.2011. 08:58h

Bivši vezista Zete Vladimir Boljević zablistao je u poljskoj Krakoviji kada je bilo najpotrebnije, u meču koji je za ekipu iz Krakova imao praktično kvalifikacioni karakter. A njegov prvijenac za konačnih 2:1 protiv Belhatova donio je neopisivo slavlje domaćinu, koji baš kao i prethodne sezone vodi grčevitu bitku za opstanak u elitnom rangu.

Boljević je dobio šansu sa klupe, ušao u igru u 57. minutu, a potom donio trijumf u foto-finišu, u četvrtom minutu sudijske nadoknade...

"Sigurno da sam veoma srećan zbog svega, osjećaj je zaista fenomenalan, postigao sam odlučujući gol bukvalno u posljednjim trenucima. A još draže mi je što je moj prvi pogodak u poljskom šampionatu donio i veoma važnu pobjedu timu. Zadržali smo priključak za ostalim timovima, konkurenti sada imaju samo bod, dva i tri više od nas", kazao je Boljević.

Sadašnji vezista Krakovije znao je da zatrese mrežu rivala i dok je nosio dres Zete, uglavnom razornim šutem sa distance ili iz “slobodnjaka”...

"Jeste, a ovo sada je bilo nešto potpuno drugo. Bio sam blizu protivničkog gola, tako da sam plasirao loptu", podjseća Boljević.

Iako je po dolasku u Krakoviju odmah prigrabio dres prvotimca (bio je standardan u čitavoj polusezoni u prethodnoj takmičarskoj godini), Boljević je u posljednje vrijeme kod novog trenera dobijao šansu sa klupe.

"Nisam bio u prvom planu jedno vrijeme, ali sada ponovo dobijam šansu, i to sve više i više. Vjerujem da ću se ponovo ustaliti u timu", dodao je nekadašnji vezista Zete.

Interesantno da je Boljevićev tim i prethodne sezone dugo tavorio na začelju, ali je izborio opstanak u posljednjih nekoliko kola.

"Ponavlja nam se boljka iz prethodne sezone. Vjerujem, međutim, da ćemo i ove sezone biti uspješniji u drugom dijelu prvenstva. Nismo ni do sada igrali loše, ali smo bili slabi u realizaciji", zaključio je Boljević.

Bonus video: