Grbalj mogao i ubjedljivije

"Nemam zamjerki, jer su igrali disciplinovano, poštovali dogovor i plan je ostvaren", kazao je Aleksandar Nedović, trener Grblja.
67 pregleda 0 komentar(a)
Grbalj, Foto: Savo Prelević
Grbalj, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.11.2011. 08:18h

Grbalj je slavio zasluženu pobjedu protiv Dečića, a da su domaći fudbaler (posebno Milić) imali malo više sreće, Tuzani bi pretrpjeli ubjedljiv poraz.

Seriju uzbuđenja najavio je Mićić u 18. minutu, koji je poslao loptu preko prečke sa pet-šest metara. U 29. minutu Radulović je držao Milića u kaznenom prostoru, ali je sudija Šćepanović procijenio da ne treba da pokaže na bijelu tačku. Mićić je potom pogodio spoljni dio mreže u 31. minutu, ali je tri minuta kasnije Nikolić bio precizniji i doveo domaćina u vođstvo.

"Kada se ovako izgara, onda ima i rezultata. Mogli su moji igrači da postignu još neki gol. No, nemam zamjerki, jer su igrali disciplinovano, poštovali dogovor i plan je ostvaren", kazao je Aleksandar Nedović, trener Grblja.

I u nastavku je bilo slično, a povoljne šanse prokockali su Nikola Radulović i Milić. Tačku je stavio Mićić u 74. minutu koji je nakon “slobodnjaka” Gorana Jovanovića zakačio loptu glavom i smjestio je u Dreševićevu mrežu.

Gosti su mogli da ublaže poraz u nadoknadi, ali je Mileta Radulović dobro reagovao nakon Popovićevog šuta.

"Samo na početku smo najavili da možemo da ugrozimo domaćina. Nakon toga Grbalj je zagospodario terenom i zasluženo stigao do pobjede", rekao je Fuad Krkanović, pomoćni trener Dečića.

Grbalj - Dečić 2:0

Radanovići - Stadion Grblja. Gledalaca: 300. Sudija: Mileta Šćepanović (Podgorica), Pomoćnici: Vladan Todorović (Nikšić), Vujadin Jovićević (Cetinje). Strijelci: Nikolić u 34. i Mićić u 74. minutu. Žuti kartoni: Magud (Grbalj), Popović, Vučković, Đukić (Dečić).

Grbalj: M. Radulović 7, Magud 7,5 (Manojlović), A. Jovanović 6,5 , Simunović 7, Glavan 7, G. Jovanović 7,5, N. Radulović 6,5 (Kajević), Janković 6,5, Mićić 8, Nikolić 7 (Kašćelan), Milić 6.

Dečić: Drešević 6, Popović 6, Vučković 6, Gutić 5, Radulović 5, Lekić 6 (Krnić), Milić 5 (Lazarević 5), Adžović 5, Đoković 5,5, Đukić 5 (Pepić), Nuhodžić 6.

Bonus video: