Mladost traži pobjeda da se vrati na pravi put

Potrebna nam je pobjeda kako bismo se vratili na put iz prvog dijela sezone kada smo igrali dobro, ali ni sada, protiv Lovćena nećemo biti kompletni", rekao je trener Mladosti Vukotić.
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.11.2011. 07:58h

Mladost je lošim rezultatima u finišu jesenjeg dijela prokockala sve dobro napravljeno u prvom dijelu ove sezone. U prethodnom kolu ekipa Miodraga Vukotića je poražena u Tuzima (1:0).

"Stanje u Mladosti je pred utakmicu sa Lovćenom mnogo bolje, makar kada su u pitanju oporavci od brojnih povreda. Nadamo se da će se to odraziti i na poboljšanje igre i prvenstveno efikasnosti, koja nam je nedostajala u prethodnih nekoliko utakmica. Potrebna nam je pobjeda kako bismo se vratili na put iz prvog dijela sezone kada smo igrali dobro, ali ni sada, protiv Lovćena nećemo biti kompletni.

Martinović i Čabarkapa neće moći zbog povreda, a Živković je suspendovan. Uz to, nijesu se potpuno opravili Savićević, Tomić i Đurišić. Zato ću morati da rotiram, kombinujem, a protiv Lovćena neće biti lako jer je to ekipa koja ima nekoliko odličnih pojedinaca. Ipak, siguran sam da će igrači da zagrizu, daju sve od sebe za pobjedu", rekao je trener Mladosti Vukotić.

Fudbaleri Lovćena, s druge strane, putuju u Podgoricu bez pretjeranih ambicija, imajući u vidu dosadašnji učinak u crnogorskom prvenstvu. Ipak, mora se reći da su fudaleri sa Obilića poljane pružali mnogo bolje partije, nego što se to rezultatski na kraju završavalo.

"S obzirom na mjesto koje zauzimamo na tabeli, sigurno nismo u prilici nikom da prijetimo. Jedino što mogu da obećam u svoje, i u ime svojih saigrača, jeste da ćemo dati sve od sebe, kao i do sada. Nemamo kadrovskih problema, tako da očekujemo, da ćemo danas pružiti mnogo bolju partiju nego do sada. Ipak, moram da kažem da naša igra ni do sada nije bila toliko loša, ali nas nisu pratili rezultati. Jednostavno, nismo imali sreće", kaže golgeter Lovćena Ivan Jablan.

Mladost - Lovćen

Podgorica - Stadion Mladosti. Sudija: Pavle Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Veselin Radunović (Nikšić), Željko Vujičić (Herceg Novi). Početak u 13 časova.

Mladost (4-4-2): Marčelja - Mijušković, Lakić Šofranac, Raičević - Lončar, Petrović, Đurišić, Savićević - Merdović, Rašović.

Lovćen (4-2-3-1): Bajković - Stanojević, Ćetković, Radunović, Mirković - Pejaković, Kaluđerović - Bogdanović, Stevović, Jablan - Radović.

Bonus video: