Iako oslabljen, domaćin vjeruje u trijumf

"Oslabljeni smo u predstojećem meču, ali ne sumnjam da će alternative pokazati da su prave", naglasio je napadač Petrovca Krsto Zvicer.
237 pregleda 0 komentar(a)
Krsto Zvicer, Foto: Savo Prelević
Krsto Zvicer, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 26.11.2011. 07:28h

Bez trojice standardnih prvotimaca zbog parnih kartona (Jovanović, Mikijelj i Golubović), uz još uvijek povrijeđenog Vujačića, ali i na krilima dobrih rezultata u prethodnom periodu, Petrovčani dočekuju novog rivala u svom domu.

Sutjeska ni ove sezone ne pokazuje partije vrijedne starog renomea, ali je i njihova forma u uzlaznoj putanji. Uzevši u obzir sve okolnosti, Petrovčane ipak očekuje težak posao u predstojećem meču.

"Dobra atmosfera van terena neminovno znači i dobar rezultat. Igramo bez pritiska, sazreli smo kao ekipa, i u svakom meču nam je želja ista. Pozitivan rezultat je i ovoga puta u prvom planu, a način kako da dođemo do njega najbolje zna stručni štab. Sutjeska je opasan rival, ne smije biti opuštanja. Oslabljeni smo u predstojećem meču, ali ne sumnjam da će alternative pokazati da su prave", naglasio je napadač Petrovca Krsto Zvicer.

A pet osvojenih bodova iz prethodna tri kola (trijumf nad Bokeljom i dva remija protiv Rudara i Mogrena), podigli su samopouzdanje nikšićkom prvoligašu, koji u Petrovac stiže sa namjerom da nastavi trend pozitivnih rezultata.

"Iza nas je lijepa serija. Nadam se da je nećemo prekinuti u Petrovcu. Domaćin, istina, ima prednost domaćeg terena, ali ako odigramo kao na prethodnim mečevima, siguran sam da rezultat neće izostati. Svakako da bi bili zadovoljni sa bodom, ali ako nam se ukaže šansa za nešto više, znaćemo da je iskoristimo. Moramo da se prilagodimo uslovima pod Malim brdom, s obzirom na to da je teren uži i kraći od našeg.

Najvažnije je da budemo borbeni i disciplinovani, odnosno koncentrisani u samoj završnici. Potrudićemo se da ne dozvolimo protivniku da igra u blizini našeg šesnesterca, tako da će nam glavni cilj biti da prenesemo igru na njihovu polovinu", kazao je defanzivac Sutjeske Petar Perošević.

Petrovac - Sutjeska

Petrovac - Stadion pod Malim brdom. Sudija: Darko Gašić (Podgorica). Pomoćnici: Nikola Razić (Podgorica), Dragiša Drljević (Berane). Početak u 13 časova.

Petrovac (4-4-2): Popović - Radulović, Mrvaljević , Mihailović, Grbović - Graovac, Marković, Šofranac, Muhović - Zvicer, Živković.

Sutjeska (4-2-3-1): Lakićević - Krivokapić, Zogović, Radović, Perošević - Marić, Kosović - Nikolić, Pejović, Todorović - Marković.

Bonus video: