Siti za Kavanija nudi 35 miliona eura

Dejli star tvrdi da trener Sitija Roberto Manćiji u Kavaniju, koji je prije tri dana “građanima” dao dva gola u Napulju, na meču Lige šampiona, vidi zamjenu za Karlosa Teveza
0 komentar(a)
Kavani, Foto: REUTERS
Kavani, Foto: REUTERS
Ažurirano: 25.11.2011. 16:26h

Prema pisanju britanskog tabloida Dejli stara, Mančester siti je je spreman da Napoliju ponudi 35 miliona eura za Edisona Kavanija.

Dejli star tvrdi da trener Sitija Roberto Manćiji u Kavaniju, koji je prije tri dana “građanima” dao dva gola u Napulju, na meču Lige šampiona, vidi zamjenu za Karlosa Teveza, koji će, sasvim izvjesno, napustiti klub.

Kako piše britanski tabloid, predstavnici Sitija su već uspostavili prvi kontakt sa menadžerom Kavanija, i to u jednom restoranu u Rimu, i nadaju se da urugvajskog napadača mogu dovesti već u januarskom prelaznom roku.

“Engleski list kasni sa viješću godinu i po dana. Imao sam u Rimu susret sa predstavnicima Sitija, ali nismo razgovarali o Kavaniju. Ponudio sam im jednom mladog argentinskog igrača rođenog 1992. godine”, reagovao je Klaudio Anelući, menadžer Kavanija.

Teško očekivati da će se Napoli tek tako odreći svog najboljeg igrača, a predsjednik Aurelio de Laurentis je poručio vlasnicima Sitija da će, ako žee Kavanija, morati da potroše više novca nego što su to do sada uradili.

Kavani je vezan ugovorom za Napoli do 2015. godine, a Dejli star piše da je Siti spreman da Urugvajcu ponudi sedmičnu zaradu od oko 200 hiljada eura, odnosno oko 10 miliona eura po sezoni…

Bonus video: