Novi kamp Crvene zvezde počinje 9. januara u Baru

Svi polaznici dobiće diplomu za učešće na kampu, a najboljih deset imaće šansu da odigraju probnu utakmicu na "Marakani".
0 komentar(a)
Ažurirano: 24.11.2011. 20:40h

Drugi juniorski kamp Crvene zvezde u Crnoj Gori počeće 9. januara naredne godine u Baru i trajaće do daljnjeg (u zavisnosti od broja prijavljenih učesnika).

Kamp za dječake starosti od 7 do 14 godina, biće organizovan na novom terenu sa plastičnom podlogom, a polaznici će biti smješteni u hotelu "Val". Smještaj je organizovan na bazi punog pansiona, uključujući i užinu.

Treniraće se dva puta dnevno po planu i programu FK Crvena zvezda, a kamp će biti propraćen od strane Zvezdinih skauta i menadžera. Dječaci će odraditi motoričke testove na osnovu kojih se jasno mogu uvidjeti nedostaci na kojima treba raditi.

Svi polaznici dobiće diplomu za učešće na kampu, a najboljih deset imaće šansu da odigraju probnu utakmicu na "Marakani". Ukoliko zadovolje, nastaviće da se afirmišu u Zvezdi. To je uspjelo Luki Ćulafiću, koji je na prethodnom, ljetnjem kampu u Plavu zadovoljio kriterijume i nastavio da trenira sa svojim vršnjacima iz Crvene Zvezde.

Koordinatori kampa ponovo su legendarni Miloš Šestić, te Zdravko Borovnica, a pored njih pojaviće se još mnogo promotera i Zvezdinih legendi.

Polaznici će dobiti komplet opremu Crvene Zvezde, koja ostaju u njihovom vlašnistvu, a dječake očekuju još brojna testiranja i takmičenja, kao i razni sadržaji zabavnog karaktera.

Svi zainteresovani mogu se informisati na brojeve telefona 069 387 133 i 068 387 237, ili na sajtu www.kamptalenata.me.

U okviru kampa otvorena je i Facebook grupa "Zvezdini kampovi CG"

Bonus video: