Vešović: Imamo dosta aduta

"Utakmica je važna za oba tima, za nas možda i bitnija, jer bismo pobjedom dodatno smanjili zaostatak u odnosu na protivnika" rekao je Rade Vešović, trener Zete
0 komentar(a)
Zeta, Foto: Savo Prelević
Zeta, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.11.2011. 21:04h

Sa puno ambicija i u dobrom raspoloženju fudbaleri Zete iščekuju sjutrašnji derbi protiv Budućnosti na Trešnjici. Domaćin je u izvanrednoj rezultatskoj seriji, a komšijski derbiji uvijek inspirišu ekipu iz Golubovaca...A u posljednjem, avgustovskom okršaju Zeta je potopljena pod Goricom (poražena sa 5:0).

Od tada se, međutim, promijenilo puno toga, a Zeta je nakon sedam pobjeda u posljednjih osam mečeva u prvenstvu (u pomenutoj seriji remizirala je sa šampionom Mogrenom na Lugovima), prišla komšijama na četiri boda zaostatka.

"Čeka nas derbi crnogorskog fudbala, najveći u posljednjih nekoliko godina. Utakmica je važna za oba tima, za nas možda i bitnija, jer bismo pobjedom dodatno smanjili zaostatak u odnosu na protivnika. Rezultati koje smo ostvarili u posljednjih sedam-osam kola daju nam za pravo da budemo optimisti" kazao je Rade Vešović, trener Zete.

Brodolom koji je doživljen u trećem kolu pod Goricom još je u sjećanju...

"To je motiv više za moju ekipu i sve nas, jer je Zeta tada pretrpjela jedan od najtežih poraza u posljednjih nekoliko godina. Vjerujem da bismo se makar minimalnom pobjedom revanširali za taj poraz" dodao je trener Zete.

Vešovićev tim je otvorenom igrom napravio zavidnu rezultatsku seriju, u kojoj je i Rudar pao na “Trešnjici”.

"Imamo svoj stil igre, ne odustajemo od njega, sigurno da će tako biti i ovoga puta. Pauza je dobrodošla, a dobro je što nemamo kadrovskih problema, faliće nam bek Radulović koji ima parne kartone" zaključio je Vešović.

Bonus video: