Nova pobjeda vraća snove

"Vjerujem da smo spremni da uđemo u seriju pobjeda. Nadam se da smo prevazišli neke greške, a na nekim mečevima nijesmo imali ni sreće", kazao Danilo Ćulafić, ofanzivni vezista Mogrena.
0 komentar(a)
Mogren_1, Foto: L. ZEKOVIĆ
Mogren_1, Foto: L. ZEKOVIĆ
Ažurirano: 19.11.2011. 08:28h

Budvani gostuju na stadionu kraj Bistrice uz nadu da mogu da uknjiže novu pobjedu (u prošlom kolu slavili su protiv Lovćena). Aktuelni šampion je dospio na pet bodova minusa u odnosu na vodeće Budućnost i Rudar, koji su remizirali u prethodnom kolu. A fudbaleri Mogrena pokušaće da osvoje čitav plijen protiv Sutjeske koja je u minulom kolu odoljela na stadionu pod Golubinjom.

"Pobjedom nad Lovćenom uključili smo se u trku za vrh, pa vjerujem da ćemo zabilježiti novu pobjedu. Sutjeska ne zaslužuje mjesto na kojem je sada, igrao sam tamo i poznajem njihove fudbalere", kaže Danilo Ćulafić, ofanzivni vezista Mogrena.

Budvani su, međutim, u dosadašnjem dijelu sezone bilježili promjenljive rezultate, samo na startu prvenstva uspjeli da naprave ozbiljniju seriju (tri pobjede zaredom).

"Vjerujem da smo spremni da uđemo u seriju pobjeda. Nadam se da smo prevazišli neke greške, a na nekim mečevima nijesmo imali ni sreće", zaključio je Ćulafić.

Mogren ne može da računa na štopera Simovića, koji ima parne kartone, dok je oporavljeni Matić ponovo u kombinaciji za startnu postavu.

Izabranici Slaviše Mirkovića spremi su da pruže maksimum, protiv ekipe koja važi za favorita. Nikšićanima, istina, ove sezone prijaju primorske ekipe...

"Ako je suditi po imenima, Mogren ima jednu od najboljih ekipa u ligi. Igrači poput Ranđelovića i Matića zaslužuju respekt. Dolaze nam u nezgodnom trenutku, budući da su opet u igri za visok plasman. Sigurno da im pripada uloga favorita, međutim, učinićemo sve da stignemo do novog trijumfa. U dosadašnjem dijelu sezone ispustili smo previše bodova na domaćem terenu. Sigurno da bismo bili zadovoljni bodom, ali ako nam se ukaže šansa pokušaćemo da osvojimo i sva tri".

"Moramo igrati borbeno, strpljivo i disciplinovano, jer protivnik znalački kažnjava greške. Do kraja polusezone cilj je da osvojimo što više bodova, pripremamo se od utakmice do utakmice, a za nas je današnja najvažnija. Nadam se da će publika doći u većem broju i da će biti naš dvanaesti igrač", kazao je Danilo Vuković, defanzivac Sutjeske.

Sutjeska - Mogren

Nikšić - Stadion kraj Bistrice. Sudija: Miloš Novović (Podgorica). Pomoćnici: Veselin Đuranović (Podgorica), Miloš Asović (Berane). Početak u 13 časova.

Sutjeska (4-2-3-1): Lakićević - Vuković, Radović, Zogović, Krivokapić - Marić, Dževerdanović, Nikolić, Pejović, Perošević - Marković.

Mogren (4-2-3-1): Šćekić - Lakić, Kapisoda, Batak, Radišić - Ivanović, Tatar - Ćulafić, M. Zec, Vujović - Ranđelović.

Bonus video: