Lovćen pod imperativom pobjede

"Ekipa Petrovca je veoma jak protivnik. Radi se o odličnom sastavu i siguran sam da nam neće biti lako", kazao je trener Lovćena Peđa Vukotić.
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.11.2011. 07:43h

Fudbaleri Lovćena iskoristili su odmor u prvenstvu da obnove snagu, uigraju akcije i povrate samopouzdanje pred veoma tešku utakmicu koja ih protiv Petrovca danas očekuje na Obilića poljani.

Nakon samo jedne pobjede u dosadašnjih 13 kola izabranicima Peđe Vukotića su očajnički potrebni bodovi i pokušaće da ih osvoje protiv Petrovca.

"Dobro smo i igrači su spremni. Važno je da su svi momci zdravi, i zato očekujem da daju svoj maksimum kako bi pred našom publikom došli do važne pobjede. Naravno, ekipa Petrovca je veoma jak protivnik. Radi se o odličnom sastavu i siguran sam da nam neće biti lako", kazao je Vukotić.

Uspješnu fudbalsku jesen izabranici Milorada Malovrazića žele da potvrde i na Cetinju. Znaju gostujući fudbaleri da Lovćen ima ekipu prepunu mladosti i poleta, a da im najveća opasnost u završnici napada prijeti od iskusnog Jablana. Upravo iz tih razloga gostujući sastav i pored trenutnog plasmana na tabeli ne želi da preuzme ulogu favorita, iako je želja jasna.

"Malo smo se odmorili tokom pauze od napornog ritma mečeva, prikupili nephodnu energiju za nastavak takmičarskog procesa i spremno dočekujemo teško gostovanje na Cetinju. Lovćen je uvijek za jednu klasu bolja ekipa kada igra pred domaćim navijačima, a trenutni plasman na tabeli im ne daje za pravo da mogu kalkulisati. Ni mi se nećemo braniti. Pokušaćemo da nastavimo dobru seriju novim pozitivnim rezultatom", istakao je kapiten Petrovca Siniša Graovac.

Lovćen - Petrovac

Cetinje - Stadion Obilića poljana. Sudija: Ranko Pajović (Podgorica). Pomoćnici: Jovica Tatar (Podgorica), Milan Goranović (Nikšić). Početak u 13 časova.

Lovćen (4-2-3-1): Bajković - Stanojević, Ćetković, Radunović, Mirković - Pejaković, A. Kaluđerović - Bogdanović, Radović, Stevović - Jablan.

Petrovac (4-4-2): Popović - Radulović, Graovac, Mihailović, Grbović - Golubović, Šofranac, Jovanović, Muhović - Zvicer, Živković.

Bonus video: