Viljaš-Boaš: Ne brinem zbog Hidinka

U nedjelju Čelzi čeka derbi protiv Liverpula i u slučaju novog poraza, četvrtog u 12 mečeva, pao bi na petu poziciju, čime bi se dodatno pojačao pritisak na mladog stručnjaka
0 komentar(a)
Viljaš-Boaš, Foto: Reuters
Viljaš-Boaš, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.11.2011. 19:32h

Menadžer Čelzija Andre Viljaš-Boaš rekao je da nije zabrinut činjenicom da je Gus Hidink slobodan nakon što je raskinuo saradnju sa Fudbalskim savezom Turske.

Holanđanin je veoma uticajan kod Romana Abramoviča.

Hidink je vodio Čelzi od februara 2009. godine do kraja sezone i za to vrijeme je u 15 mečeva imao samo jedan poraz.

Donio je Čelziju FA Kup, kao i plasman u polufinale Lige šampiona.

Čelziju ove sezone ne cvjetaju ruže, pa Viljaš-Boaš već osjeća pritisak.

U nedjelju Čelzi čeka derbi protiv Liverpula i u slučaju novog poraza, četvrtog u 12 mečeva, pao bi na petu poziciju, čime bi se dodatno pojačao pritisak na mladog stručnjaka.

"Nemam pojma da li Gus i dalje savjetuje ljude u klubu. Imao je sjajan period u klubu, imao je odličan skoro od samo jednog poraza u 15 duela. On je vrhunski menadžer, koji je u ovom trenutku slobodan. Kada se negdje ukaže šansa, siguran sam da će biti angažovan. Uopšte ne razmišljam na temu da li se Gus vraća u Čelzi. Zaista, ni trenutak nisam razmišljao o tome, jednostavno ne brinem zbog njega. Prioritet mi je duel sa Liverpulom", rekao je Viljaš-Boaš.

Poslije duela sa "redsima“, Čelzi čekaju okršaji u Premijer ligi protiv Vulverhemptona, Njukaslom i Mančester sitijem, kao i mečevi Lige šampiona protiv Bajer Leverkuzena i Valensije.

Bonus video: