Real - Bajern: Zidan smatra da ništa nije gotovo

"Da li je gotovo? Naravno da nije. Očekujem da Bajern bude u najboljem mogućem izdanju i mi moramo da budemo spremni na to", kazao je Zinedin Zidan, trener Reala
3 komentar(a)
zidan, Foto: Reuters
zidan, Foto: Reuters
Ažurirano: 30.04.2018. 12:09h

Real i Bajern sjutra će u Madridu odlučiti prvog finalistu Lige šampiona. Bilo bi iznenađenje da dvostruki uzastopni prvak Evrope treći put zaredom ne dođe na korak od trofeja.

Real ima 2:1 iz Minhena...

"Da li je gotovo? Naravno da nije. Očekujem da Bajern bude u najboljem mogućem izdanju i mi moramo da budemo spremni na to. I nećemo da kalkulišemo, interesuje me pobjeda i igra na pobjedu", kazao je Zinedin Zidan, trener Reala.

Zidan je prošle godine u četvrtfinalu dobio dobru lekciju od Bajerna, koji je nadoknadio identičan poraz na "Alijanc areni", a poklekao tek u produžecima i nakon diskutabilnih sudijskih odluka.

"Znamo koliko su značajne ovakve utakmice, ali imamo iskustvo, što je veoma važno. Nećemo mijenjati ništa, imamo naš put i naše ciljeve, ali na terenu moramo da sprovedemo to što želimo. Naš cilj je da postignemo gol što brže, da imamo kontrolu od starta i da sve zavisi od nas", rekao je Francuz.

Pod njegovim vođstvom, Real je postao jedini tim koji je odbranio titulu u elitnom takmičenju, treći trofej zaredom, u ovakvoj konkurenciji, bio bi podvig.

"Ne znam da li sam specijalista za Ligu šampiona, to je teško definisati. Fudbalska sezona je kompleksna, nije lako imati visok nivo tokom cijelog takmičenja, igrati prvenstvo, Ligu šampiona, Kup... Ima mnogo boljih trenera od mene, ali ja imam privilegiju da budem dio Reala, da budem u svlačionici sa ovakvim igračima i da zajedno probamo da napravimo neke velike stvari", rekao je Zidan.

Bonus video: